Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
evo probal i drugi vakum ventil,s odstekanom strujom,bez osiguraca,akumulatora,boga vraga,i opet ista stvar.... :drunken_smilie:
neven92:
evo bar malo srece sa svim ovim skupa...pukla mi donja karika sad kad sam skidal cilindar,samo je ispalo...fala bogu ,sad sam vrnul serijalu,sutra vrnem fergazer i sve i idem se cijeli dan vozit konacno.... :redface:
MALES SR180r:
--- Citat: neven92 - 08 Listopad, 2012, 18:57:48 ---evo bar malo srece sa svim ovim skupa...pukla mi donja karika sad kad sam skidal cilindar,samo je ispalo...fala bogu ,sad sam vrnul serijalu,sutra vrnem fergazer i sve i idem se cijeli dan vozit konacno.... :redface:
--- Kraj citata ---
mislim da ja imam neke karike od trofija!
neven92:
ma nekak mi poprilicno klip ima lufta u cilindru,kad usporedim s ovim od serijale....to bi trebalo pobrusit na specijalu i novi klip s karikama i zbogem...i kompresija je na ruku kad vrtis radilicu jaca nek kaj je na ovom trofiju bila,zato i nije htel na anlaser palit nikak....ma kupil bum novog dr,eva i gotovo,s ovim se ja vise ne mislim zajebavat...kad se samo zmislim kolko sam put skidal fergazer,mijenjal dizne,magnet skidal,jebal neznam kaj sve ne i eto mi :angry7: nejde to vec na moj skuter sigurno :toothy12:
MALES SR180r:
složi ti BB ac i gotovo....kak novi evo i pi*darije! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju