Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
pa je glava od 70 naravno....jel to zbog onog dihtunga pa je cilindar i glava tolko visoko da ni ne sagorjeva kak spada :icon_scratch:
ovo crijevo je za pumpu goriva
Marekk:
--- Citat: neven92 - 24 Rujan, 2012, 19:15:01 ---pa je glava od 70 naravno....jel to zbog onog dihtunga pa je cilindar i glava tolko visoko da ni ne sagorjeva kak spada :icon_scratch:
ovo crijevo je za pumpu goriva
--- Kraj citata ---
aha, joj da, rnr ima napred tank, zato i ide odnapred vakum, sam se szmotal, znam d anovi ima isto tak :toothy12: :toothy12: Viš kaj ti je senilnost :icon_thumright:
Deni samo 1 dihtung, ovo je zbilja čudno, nisam videl još tak neke, kakvu sviječku voziš?
neven92:
ngk7 bila je i ngk9 i neka champion i stalno isto....pa da je voda ulazila bi zacvikal,nebi bilo ovak :icon_scratch:
neven92:
sad sam probal samo sa aluminijskim dihtungom koji sam dobil za kit taj,i klip udara u glavu kad se zategne :icon_scratch: pa kaj niko nezna koji su znakovi ovakvog klipa di je po sredini crn a okolo ni trunke gareži? :help: :help: i da napomenem ,dok je bil slozen nije htio upaliti na anlaser,malo mu je falilo,to bi onda ipak trebal biti preveliki squish? dajte neko pomognite ak imate ideje,ja stvarno vec nemam :sad1:
Groš:
Celo klipaa pokazuje da je smjesa prebogata! I ne sagorikeva sve pa osatju cadje na celu,svjecica obavezno ngk br9es ili 10,manje ne!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju