Općenito > Propisi
Voznja 49ccm skutera bez vozacke...
jakovmaras:
evo da i ja pitam nekaj jel svejedno jel me zaustave sa skuterom 150ccm ili 50ccm ,nemam vozacku maloljetan sam . mislio sam pobrat ukor pa onda skut u garazu i nek ceka do vozckog :icon_thumright:
spaljenivk:
--- Citat: jakovmaras - 23 Kolovoz, 2012, 01:27:08 ---evo da i ja pitam nekaj jel svejedno jel me zaustave sa skuterom 150ccm ili 50ccm ,nemam vozacku maloljetan sam . mislio sam pobrat ukor pa onda skut u garazu i nek ceka do vozckog :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
isto ti je auto, kamion ili bilo kakve kubikaze motora
3alfa3:
--- Citat: spaljenivk - 23 Kolovoz, 2012, 01:37:22 ---
--- Citat: jakovmaras - 23 Kolovoz, 2012, 01:27:08 ---evo da i ja pitam nekaj jel svejedno jel me zaustave sa skuterom 150ccm ili 50ccm ,nemam vozacku maloljetan sam . mislio sam pobrat ukor pa onda skut u garazu i nek ceka do vozckog :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
isto ti je auto, kamion ili bilo kakve kubikaze motora
--- Kraj citata ---
Dodao bi i tramvaj, tegljac sa prikolicom, autobus.... ;D
zipst:
--- Kraj citata ---
koji plan... :toothy12: :klanjamose:
edit:da ne bude off....svejedno je :laughing3:
vedoz:
Moj skuter, imao papire i licnu za maloljetnike (ona sto se vadi sa 16 godina), Sprint Exactly kazna 50 eura. Sta ti je BiH :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju