Općenito > Maxiskuteri

gilera runner vxr200 ili nexus 250 od 2005 do 2008

<< < (4/5) > >>

steeef:
vidim da se laprda svakaj...pa redom

nexus ne postoji u karb verziji ko ni vxr u i.e.
na vxru je leader mašina al na nexusu nije,na njemu je QUASAR mašina.
razlika nie samo u širini klipa nego i u hodu radilice,namotajima magnetima,karetru,malom bloku,remenu i naravno sistemu ubrizgavnja i još X stvari.

i.e. mašina je sigurno bolja jer ima bolju iskoristivost goriva tak da ima manju potrošnju i bolje performanse..
nexus 250 ide osjetno bolje nego vxr i u ubrzanju i krajnjoj,naravno i međuubrzanju jer ima više i ks i momenta.

btw to kaj ti uspoređuješ su 2 različite klase skutera,runner nije maksi skuter ;)

steeef:

--- Citat: giannelli - 02 Kolovoz, 2012, 21:39:19 ---moj vxr ima 40000km redovno je servisiran, steef kaze da bi morao radit generalku alo skuter ne pokazuje neke drasticne znakove potrosenosti.. Je da ide malo slabije od vxra koji ima 20000 ali nebi jos morao mjenjat karike bar ovako po osjecaju.

--- Kraj citata ---

dok ti po osjećaju skužiš da treba mjenjat karike,onda budu one pojele i cilindar i svoja ležišta u klipu.
dok se osjeti da ide slabije mašina je već šuplja.
smisao servisa i mjenjanja komponenti motora po servisnom manualu je prevencija od nastanka većih kvarova i oštećenja motora pravovremenom izmjenom istih.
karika dok se potroši ima oštre rubove i luft zbog čega je povećano trenjenje i dere se cilindar.

ljubo46:

--- Citat: steeef - 02 Kolovoz, 2012, 21:53:14 ---vidim da se laprda svakaj...pa redom

nexus ne postoji u karb verziji ko ni vxr u i.e.
na vxru je leader mašina al na nexusu nije,na njemu je QUASAR mašina.
razlika nie samo u širini klipa nego i u hodu radilice,namotajima magnetima,karetru,malom bloku,remenu i naravno sistemu ubrizgavnja i još X stvari.

i.e. mašina je sigurno bolja jer ima bolju iskoristivost goriva tak da ima manju potrošnju i bolje performanse..
nexus 250 ide osjetno bolje nego vxr i u ubrzanju i krajnjoj,naravno i međuubrzanju jer ima više i ks i momenta.

btw to kaj ti uspoređuješ su 2 različite klase skutera,runner nije maksi skuter ;)

--- Kraj citata ---

steeef mislim da si mi sve rekao moja definitivna odluka je nexus i onda samo gasssss :toothy10:

ljubo46:
hvala svima na odg. i na pomoci lijepi pozdrav :hello:

cosa_wp:

--- Citat: ljubo46 - 02 Kolovoz, 2012, 22:19:19 ---hvala svima na odg. i na pomoci lijepi pozdrav :hello:

--- Kraj citata ---

kakav nexus kakvi bakrači vidim da je derbi 250 naravno i.e. za tebe pravi izbor!  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju