Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Natječaj : traže se moderatori

<< < (16/26) > >>

Drnda:
ima sigurno dobrih likova za mjesto moda.. samo treba vidjeti na kojem polju moderatora fali i izabrati u tome polju najboljeg  :icon_thumright:

ja sam za pice i hranu..

Kamba:
...nije da se namećem....dobio sam šta sam dobio....ali često pregledavam tržnicu u ludim na masi glupih oglasa ,pogotovo onih nepotpunih ili onih s naslovom " P: Svašta "  :angry7:

...Eladio daj da to riješimo jednom za svagda....točno precizirat kako oglas  treba izgledat i šta u njemu treba biti,u protivnom ga obrisat uz opomenu... :icon_thumright: nemože Štef sam to ni pohvatat sve koliko ima amelja.... :angry7:

.....maki225 dobio sam status mini moderatora... :icon_thumright:

zemo323:
samo da prokomentiram ovo za oglase..
Bilo bi pozeljno da u naslovu mora biti za koji skuter su djelovi, jer ih ima kao sto je kolega rekao "P: svasta.." a kad otvoris pise par stvari i  "pitajte sta vas zanima imam hrpu toga"

stunt_master:

--- Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 00:13:14 ---samo da prokomentiram ovo za oglase..
Bilo bi pozeljno da u naslovu mora biti za koji skuter su djelovi, jer ih ima kao sto je kolega rekao "P: svasta.." a kad otvoris pise par stvari i  "pitajte sta vas zanima imam hrpu toga"

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

igor.sb:
izmisljate toplu vodu

pravila su jasna, to sto 80% foruma ne zna, jebi ga

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,15766.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju