Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Natječaj : traže se moderatori
Doomsday:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Kolovoz, 2012, 01:00:49 ---...
Ustvari imam vremena,a mogu pitanje ja kad bi postao moderator npr. da li bi mogao dijeliti banove administratorima i ostalim moderatorima!!!!??
:moli:
...
--- Kraj citata ---
Ne...
Za to sam ja tu...
:zubo:
Tomi_ZG:
I ja sam za Graleta,kad je već dosta tu nek radi i on malo reda ;D
ivanm:
u podforumu 4t tuning -> zvonkec _92
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,56.0.html
a jogfromyamaha ne..
on dosta zna ali i kad ne zna onda lupeta gluposti i neda si objasniti da je u krivu..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a mislim i da je imao bannove zbog toga..
neaktivni moderatori tj. po meni za brisanje su JURCA, mmario73, Bero,
možda ima još al u biti moderator koji dva mjeseca ne napiše komentar je za brisanje..
nema potrebe za teskim rijecima - eladio
steeef:
--- Citat: ivanm - 04 Kolovoz, 2012, 17:18:35 ---a jogfromyamaha ne..
on dosta zna ali i kad ne zna onda lupeta gluposti i neda si objasniti da je u krivu..
uglavnom jedan težak i arogantan lik a mislim i da je imao bannove zbog toga..
--- Kraj citata ---
tu se slažem.
i ja sam mislil na prvu da fakat zna jer je odgovaral u svakoj mogućoj temi dok nisam počel čitat malo bolje te odgovore..ima stvari koje zna al ima i ono kaj nezna a odgovara i piše fakat pi*darije..i na te pi*darije smo se sprdali,to je za one koi su se pitali zakaj smo se sprdali
:hello:
btw,za graleta otvorit posebni podforum i stavit ga za moda,čajnataun - nema kaj nema ;)
Grale:
ono kaj su neki ljudi pisali za joga,da dok neko nekaj ne napiše,on nađe odgovor...
u nekim slučajevima bolje da je tema ostala bez odgovora :icon_biggrin:
nemam ništ protiv njega,da se nebi krivo razumjeli,zna on prihvatit zafrkanciju,ali nekad ima prekratak fitilj,a to mu je najveći problem
--- Citat: steeef - 04 Kolovoz, 2012, 17:29:21 ---btw,za graleta otvorit posebni podforum i stavit ga za moda,čajnataun - nema kaj nema ;)
--- Kraj citata ---
:toothy12:
trebaće baterija :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju