Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Natječaj : traže se moderatori

<< < (25/26) > >>

2mario2:

--- Citat: ivanm - 09 Prosinac, 2012, 19:09:39 ---misliš da možeš bannat bigfana i ekipu :toothy11:

--- Kraj citata ---
ne ne... :nono: to sam bil bedak kaj sam se umiješal uopče u to, al eto kaj sad... ako bi bilo potrebno upozoravat i u krajnjem slučaju bannat nekog radio bi i to... nemam kaj radit doma i na poslu, pa zašt ne doprinosit k nećem di provodim dosta vremena... kužiš???

ivanm:

--- Citat: 2mario2 - 09 Prosinac, 2012, 19:16:29 --- nemam kaj radit doma i na poslu

--- Kraj citata ---

blago tebi..

2mario2:

--- Citat: ivanm - 09 Prosinac, 2012, 19:38:49 ---
--- Citat: 2mario2 - 09 Prosinac, 2012, 19:16:29 --- nemam kaj radit doma i na poslu

--- Kraj citata ---

blago tebi..

--- Kraj citata ---
znam... :toothy3:

cosa_wp:

--- Citat: 2mario2 - 09 Prosinac, 2012, 20:27:53 ---
--- Citat: ivanm - 09 Prosinac, 2012, 19:38:49 ---

--- Kraj citata ---

blago tebi..

--- Kraj citata ---
znam... :toothy3:

--- Kraj citata ---

ja mislim da te treba staviti za glavnog moderatora ispunjavaš sve uvjete

daRio:

[/quote]ne ne... :nono: to sam bil bedak kaj sam se umiješal uopče u to, al eto kaj sad... ako bi bilo potrebno upozoravat i u krajnjem slučaju bannat nekog radio bi i to... nemam kaj radit doma i na poslu, pa zašt ne doprinosit k nećem di provodim dosta vremena... kužiš???
[/quote]

Bez uvrede ali za obavljati posao moderatora nije glavni kriterij dosada i višak slobodnog vremene već tolerantnost i intelektualna i moralna zrelost.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju