Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian 80cc - trokiranje i potrosnja?

<< < (4/5) > >>

DishaNo1:
zvonkec_92 vidim po tvojim postovima po temama da ti to slazes na velko i kuzis se u to, daj mi objasni zast kad ugasim motor, zacvika mi remen u polutkama kod kvacila i jedva ga guram i napred nazad, napred nazad i onda odcvika i onda ga mogu upalit, kad je zacvikan nece alnaser okrenut nema sanse?!?

i jel to prevelika potrosnja za kit?

zvonkec_92:

--- Citat: DishaNo1 - 04 Kolovoz, 2012, 23:37:54 ---zvonkec_92 vidim po tvojim postovima po temama da ti to slazes na velko i kuzis se u to, daj mi objasni zast kad ugasim motor, zacvika mi remen u polutkama kod kvacila i jedva ga guram i napred nazad, napred nazad i onda odcvika i onda ga mogu upalit, kad je zacvikan nece alnaser okrenut nema sanse?!?

i jel to prevelika potrosnja za kit?

--- Kraj citata ---
xd ja imam jos jaci kit i bregastu pa moj gradske voznje trosi 3 litre..a ovo za cvikanje nes nisi dobro slozio. mislim da nema remen veze sa tim nego ti polutke negdje zapinju il nesto...

DishaNo1:
a zast onda tolko pije?!

a sutra cu rastavit pa pogledat, mozda mi je ona bolcna jedna ispala sta ide u polutku, jer sam naso jednu u garazi, al sam mislio da je to od stare polutke :S

zvonkec_92:
Vjerovatno te čok onda zeza, nema što drugo, i ja imam 88 diznu pa vidiš da moj malo troši :/

DishaNo1:
čok novi metnut, prijenos ustelan, smjesa savrsena, al on vuce 4L hahahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju