Općenito > Generalno o skuterima

Jonway scooters

<< < (4/5) > >>

mrcina:
da kao i ti 10 godina u rh i još se nije naučio trgovanju.
pusti ljude da rade kao što si i ti počinjao tako i oni počinju ali iznova.

beta moto je i prije imala cf-moto a cf-moto je probio led i osvojio dost kupaca a u oglasniku ih baš i nema kao kymca.

i da ako čemo ocjenjivat firme po oglasniku onda su kinezi svemočni a tajvanci i talijani nemočni.

eladio:

--- Citat: odin - 29 Svibanj, 2008, 22:16:03 ---
--- Citat: konobar - 20 Svibanj, 2008, 17:37:48 ---Evo danas san lista slobodnu i u njoj prilog motori i onda uberem ove scootere...http://store.scootertronics.com/jonwayscooters.html

Zanima me je li to netko vozija..zaintrigirala me činjenica da scooter od 250 cc dođe ok 15 000 kn koliko i glory od cf mota koji namjeravan uzet(odnosno sestra mi)...

http://store.scootertronics.com/jo25tosc.html

--- Kraj citata ---

moj savjet prije kupovine kineza ili bilo kojih drugih skutera koji su novi na trzistu - dobro se raspitaj o firmi koja ih uvozi, to ti je u biti vaznije od samih skutera, posto ima jako puno firmi koje su pocele uvoziti skutere jer misle da tu leze ne znam kakve pare, i onda skuze da to bas nije tako, da treba i neku podrsku dati, pa se fino povuku iz posla, a ekipu koju su zaribali tko sljivi, nek se snalaze kako znaju...

--- Kraj citata ---

ima i u tome nesto.. moram se sloziti...

sto se tice kineza i taiwanaca , danas postoji mozda sve skupa 5 ozbiljnih uvoznika , s kojima uglavnom nemas frke oko supporta..

kod ostalih svakako treba makar malo pripazit... ..nije slucajno "bionatura" promjenila vec desetak firmi  :angry7:

nije puno drugacija prica ni s poznatim "brandovima" , ovim putem cu recimo spomenuti malaguti , koji nikako na zelenu granu s brodomerkurom na celu  :dontknow:

konobar:
ove skutere uvozi firma Barunica d.o.o koja se nalazi u poslovnoj zoni u dugopolju

odin:

--- Citat: mrcina - 30 Svibanj, 2008, 08:50:47 ---da kao i ti 10 godina u rh i još se nije naučio trgovanju.
pusti ljude da rade kao što si i ti počinjao tako i oni počinju ali iznova.
beta moto je i prije imala cf-moto a cf-moto je probio led i osvojio dost kupaca a u oglasniku ih baš i nema kao kymca.
i da ako čemo ocjenjivat firme po oglasniku onda su kinezi svemočni a tajvanci i talijani nemočni.

--- Kraj citata ---

kao i ti koji je skolu zavrsio prije xx godina i jos se nije naucio pristojnosti.

a to sto si toliko bistar da ne kuzis da sam ovdje u biti favorizirao beta moto, ciji si ti glasnogovornik na forumu,  kontra tvrtke barunica, to je takodjer drugi par rukava....

odin:

--- Citat: eladio - 30 Svibanj, 2008, 18:22:30 ---ima i u tome nesto.. moram se sloziti...
sto se tice kineza i taiwanaca , danas postoji mozda sve skupa 5 ozbiljnih uvoznika , s kojima uglavnom nemas frke oko supporta..
kod ostalih svakako treba makar malo pripazit... ..nije slucajno "bionatura" promjenila vec desetak firmi  :angry7:
nije puno drugacija prica ni s poznatim "brandovima" , ovim putem cu recimo spomenuti malaguti , koji nikako na zelenu granu s brodomerkurom na celu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

da, brodomerkur je primjer mastodontske firme. imaju manje od 10 (??) dilera u hr, sto je zaista neodrzivo. no, oni su velika firma i kao takvi su vrlo tromi u poslu.

sto se tice bionature, nakon italscooter d.o.o., bionatura motors d.o.o., bionatura italscooter d.o.o., italscooter motors d.o.o. tko ce vise znati preko koje firme sada rade :)

slazem se sa tvojom konstatacijom oko uvoznika, i nadam se da ce ova lagano krizna godina malo isfiltrirati stvar :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju