Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 50ccm

<< < (10/15) > >>

stunt_master:

--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 22:41:14 ---Bilo je govora da s zutom slabo krece ??

--- Kraj citata ---
nisi takvu cuo, zutu stavi i dobijes extra start i ujedno ne stetis kvacilo ko neke tvrdje opruge,razlika je u tvrdoci,bijela je meksa i kreces na nizim okretajima i start je blazi,a zuta je tvrdja i krece na visim okretajima i imas onaj trzaj u startu koji je odlican  :icon_thumright:

Domba-OS:
E ok onda :) samo  sto necu ja nista prvi put di rat neg kod mehanicara... Tj. Susjed mi mehanicar i nek mi on  jacu gledat i ucit :))

stunt_master:

--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 23:03:38 ---E ok onda :) samo  sto necu ja nista prvi put di rat neg kod mehanicara... Tj. Susjed mi mehanicar i nek mi on  jacu gledat i ucit :))

--- Kraj citata ---
Samo ti prvo kupit skut (  :laughing9: )i sve navedeno i obavezno sve odjednom stavljaj nemoj pojedinacno i bit ce dobro  :laughing7:

Domba-OS:
Kupim skut... Poslje bozica cu imat rođ u 2 mj i namlaticu za bozici rođ jedno najmanje.cca 3 tkn a onda dalje i krizma.ma joooj mogo sam ladno r1 kupit hehhehe sala mala ;)

stunt_master:

--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 23:18:03 ---Kupim skut... Poslje bozica cu imat rođ u 2 mj i namlaticu za bozici rođ jedno najmanje.cca 3 tkn a onda dalje i krizma.ma joooj mogo sam ladno r1 kupit hehhehe sala mala ;)

--- Kraj citata ---
u pm on odgadja za godinu dana a mi svi ovde ozbiljni koda ces ga sutra kupit i sastavit ccc  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju