Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 50ccm
stunt_master:
--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 22:41:14 ---Bilo je govora da s zutom slabo krece ??
--- Kraj citata ---
nisi takvu cuo, zutu stavi i dobijes extra start i ujedno ne stetis kvacilo ko neke tvrdje opruge,razlika je u tvrdoci,bijela je meksa i kreces na nizim okretajima i start je blazi,a zuta je tvrdja i krece na visim okretajima i imas onaj trzaj u startu koji je odlican :icon_thumright:
Domba-OS:
E ok onda :) samo sto necu ja nista prvi put di rat neg kod mehanicara... Tj. Susjed mi mehanicar i nek mi on jacu gledat i ucit :))
stunt_master:
--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 23:03:38 ---E ok onda :) samo sto necu ja nista prvi put di rat neg kod mehanicara... Tj. Susjed mi mehanicar i nek mi on jacu gledat i ucit :))
--- Kraj citata ---
Samo ti prvo kupit skut ( :laughing9: )i sve navedeno i obavezno sve odjednom stavljaj nemoj pojedinacno i bit ce dobro :laughing7:
Domba-OS:
Kupim skut... Poslje bozica cu imat rođ u 2 mj i namlaticu za bozici rođ jedno najmanje.cca 3 tkn a onda dalje i krizma.ma joooj mogo sam ladno r1 kupit hehhehe sala mala ;)
stunt_master:
--- Citat: DomBa16 - 02 Kolovoz, 2012, 23:18:03 ---Kupim skut... Poslje bozica cu imat rođ u 2 mj i namlaticu za bozici rođ jedno najmanje.cca 3 tkn a onda dalje i krizma.ma joooj mogo sam ladno r1 kupit hehhehe sala mala ;)
--- Kraj citata ---
u pm on odgadja za godinu dana a mi svi ovde ozbiljni koda ces ga sutra kupit i sastavit ccc :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju