Tehnički kutak > Blokade
Longjia LJ50QT
eladio:
--- Citat: antonio.matic3 - 03 Kolovoz, 2012, 00:19:06 ---Ja sam imao lunu i na njoj ti je sasvim dovoljno cdi promijeniti i ona vec ide 85 8)
--- Kraj citata ---
u pravilu je to dovoljno (da bi isao 70, sve preko toga je najcesce neispravan brzinomjer :icon_biggrin: ).. ali zna yog o cemu pise ako zelis izvuci maximum...
uz malu napomenu , gotovo sve 50ccm lune su LJ50QT , ali postoje LJ50QT-K, LJ50QT-M, itd.. i to su uglavnom cvaje (mogu biti i 4t kad bi uvoznik to htjeo) , npr LJ50QT-E su sve 4T skuteri
antonio.matic3:
u pravilu je to dovoljno (da bi isao 70, sve preko toga je najcesce neispravan brzinomjer :icon_biggrin: ).. ali zna yog o cemu pise ako zelis izvuci maximum...
uz malu napomenu , gotovo sve 50ccm lune su LJ50QT , ali postoje LJ50QT-K, LJ50QT-M, itd.. i to su uglavnom cvaje (mogu biti i 4t kad bi uvoznik to htjeo) , npr LJ50QT-E su sve 4T skuteri
[/quote]
koliko se sjecam moj brzinomjer nije lagao..jednostavno je skuter isao 85 samo sa tim drugim cdi-om ;)
eladio:
..je da, tvoj govori neistine, ali ne laže :icon_biggrin:
kad su lune u pitanju, znam o čemu govorim.. sjedio sam na više luna nego si ih ti vidio, bio sam u longjia tvornici itd.. trebas jos koji argument?
ponavljam, nisam rekao da tvoj po satu nije išao 85,
ali ne uvjeravaj ljude u lažne informacije jer ovaj forum i drugi čitaju i to mogu uzet zdravo za gotovo , a nije istina.. (takvi postovi su vrlo loši i opasni jer šire dezinformacije)
lune dobro idu, ali 85 ne mogu ići ni samo malo tuninga, a ako samo CDI promjeniš , onda nikako
petmik46:
hvala puno ljudi. 70 bi mi bilo sasvim dovoljno jer ipak je to Made in China :)
marko_AeRoX:
--- Citat: petmik46 - 03 Kolovoz, 2012, 08:19:10 ---hvala puno ljudi. 70 bi mi bilo sasvim dovoljno jer ipak je to Made in China :)
--- Kraj citata ---
Teško da će i 70 realne. Serijski Aerox ide 70.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju