Općenito > Generalno o skuterima
Gilera DNA 50
3alfa3:
--- Citat: Kamba - 31 Srpanj, 2012, 22:43:05 ---
--- Citat: DomBa16 - 31 Srpanj, 2012, 22:36:09 ---A koi ondaa? Predlozite neki :P
--- Kraj citata ---
...novi Runner....on je najkomforniji i ima poprilično mjesta i za noge...ne udaraš koljenima od volan i sl....
--- Kraj citata ---
Sa mojih 192cm sam se sasvim udobno vozio 42.000km na NRG Poweru ;D
JogFromYamaha:
ajde da ti objasnim malo ako ti nejde u glavu
te imitacije motora niti su motor a niti su ugodne za voznju na bilo koje relacije
ako uzimas kosilicu da bi ti treba pice dala i uzimas nes na kaj ne stane ni rucnik odotraga uzalud ti trud
uzmi nekaj na cemu se mozesv vozit ugodno i na dulje relacije inace ces pozaliti i mrzit ga svaki dan
jedini skuter koji izgleda ko motor i mozes vozit ako si krupniji je cpi gtr koji je lađa naspram ovim igrackama za ljude od metar sezdeset
sve ostalo je young and dumb
pa izaberi sta ti je draze
od standardnih skutera nrg raner sr malaguti to su ugodnjaci i na njima mozes ici 300km bez da si mazohista
meni nakon 15km na frendovom dna trnu sake tak da otpada
Kamba:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Srpanj, 2012, 22:52:44 ---
--- Citat: Kamba - 31 Srpanj, 2012, 22:43:05 ---
--- Citat: DomBa16 - 31 Srpanj, 2012, 22:36:09 ---A koi ondaa? Predlozite neki :P
--- Kraj citata ---
...novi Runner....on je najkomforniji i ima poprilično mjesta i za noge...ne udaraš koljenima od volan i sl....
--- Kraj citata ---
Sa mojih 192cm sam se sasvim udobno vozio 42.000km na NRG Poweru ;D
--- Kraj citata ---
..tako je da...čak je Power meni i udobniji od runnera... :icon_thumright:
Domba-OS:
A ovaj Derbi gp1 50 racing??
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-50-cm3-oglas-5614790
ivan94:
pežoa namoj niti pomisljati jer su neugodni... uzmi najbolje gileru ili nrg-a... ja sam sa nrg-om bez problema odvozil u danu 150 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju