Tehnički kutak > Garaža
Aerox by 2mario2
neven92:
da su slike dobre,skuter bi bil los . :toothy9:
2mario2:
--- Citat: neven92 - 28 Kolovoz, 2012, 13:51:39 ---da su slike dobre,skuter bi bil los . :toothy9:
--- Kraj citata ---
ne kake rođo... :nono: ;D kad bude već love, onda bude kak treba... sad još papire riješim i morem se bez brige koturati... :toothy9:
2mario2:
kupljene RMS disk pločice i sutra bude došao čok (tak mi obečano) i preksutra to složim, poštela mi rođo karb koji sam kupio drugi i onda valjda za vikend pravac ZG riješit papire... :icon_biggrin:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
2mario2:
ima novost jedna... Rox se neće slagat na brzinu nego dio po dio... tj. polako bez brzanja... uz pomoć bratića bit će to polako skrpano... i da... ustanovljeno danas da je bio (i još je) kit 70ccm na skut-u, ali u banani pa će se ić na obnovu istog... slike će bit da vidite kak je to "stručno" bilo složeno sutra... žalosno da je tako, al vidjet ćete sve na slikama... DON'T WORRY, BE HAPPY!!! moj je moto... :icon_thumright:
2mario2:
evo par slika... stage 6 karbonske lamelice su bile gore, radilica neka kvalitetnija (kad bude rastavljen skut ću znat koja jer sam sirotinja u poznavanju dijelova) mi je rekao bratić... cilindar ima riseva, klip je crn odozgo ko kuga... morat ću to dat na brušenje i veći klip stavit izgleda (kolko se kužim u to)... i tak...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju