Tehnički kutak > Garaža
Aerox by 2mario2
2mario2:
:laughing7:
--- Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 21:44:07 ---Jesi papire rijesio?
--- Kraj citata ---
nisam jer nemam sad love, a i nemogu nać ramu za normalnu lovu... 1000kn za recimo staro godište je previše mislim, novije nemrem nać... :angry7:
maki 225:
Aha nisam mislio na ramu,vec od tog lika,znaci isto zajeb,al to bi trebao prvo rijesavat sve ostalo je nebitno bez toga.
danyq7:
Mogo bi se lijepo složit taj rox samo treba uložit truda i vremena. Nemoj nikud žurit nego ga polako slaži i na kraju ćeš imat skuter s kojim bez straha možeš kud hoćeš.
Ako hoćeš možemo se jednom nać u Bedekovčini kad ću ić u svoju vikendicu s aeroxom, baš me zanima kak ide taj tvoj aerox.
2mario2:
--- Citat: danyq7 - 26 Kolovoz, 2012, 22:37:04 ---Mogo bi se lijepo složit taj rox samo treba uložit truda i vremena. Nemoj nikud žurit nego ga polako slaži i na kraju ćeš imat skuter s kojim bez straha možeš kud hoćeš.
Ako hoćeš možemo se jednom nać u Bedekovčini kad ću ić u svoju vikendicu s aeroxom, baš me zanima kak ide taj tvoj aerox.
--- Kraj citata ---
može... javiš kad budeš dolazio, pa dođem nekud... :icon_thumright:
2mario2:
--- Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 22:00:09 ---Aha nisam mislio na ramu,vec od tog lika,znaci isto zajeb,al to bi trebao prvo rijesavat sve ostalo je nebitno bez toga.
--- Kraj citata ---
aha... ovo s plastikama rješavam sad jer mi skut stoji, a i dosadno mi je... a papire bi riješio da mogu doć do lika... trebao bi ić u Zg i potražit ga... imam adresu i sve, samo fali para i vremena... budem valjda išo ovaj tjedan... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju