Općenito > Propisi
Zaustavila me pandurija
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Kolovoz, 2012, 00:36:24 ---Da je stvarno naisla bakica na rolama i slomila kuk, ja bi mu platio kaznu samo da to vidim ;D
--- Kraj citata ---
:toothy12:
neda mi se sad čitat ono sve kaje alfa zaljepil,jel opomena vrijedi samo ako nisi kaznjavam?
marko_AeRoX:
Suhy specijalac. Da sam te ja zaustavio i ja bi ti rekao da je preglasan. To se dere bolje nego yasuni...
A za žmigavce si sam kriv, ne mora biti ni policajac glup da vidi da ti fale žmige :toothy3:
A bakica i zebra :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Suhy:
Jbg a znam al opet da on sad meni ide napisat za sve još me i pito jel delam di ja velim ne.
Grale:
--- Citat: Suhy - 03 Kolovoz, 2012, 11:46:46 ---Jbg a znam al opet da on sad meni ide napisat za sve još me i pito jel delam di ja velim ne.
--- Kraj citata ---
i zato kaj ti nigdi ne delaš,trebal te pustit?!
i mene su pitali svaki put,više-manje da se ubije dosada kod pisanja zapisnika i ostalih pi*darija ;D
Rinsy:
--- Citat: pajo - 29 Srpanj, 2012, 22:46:25 ---napiso ti je kaznu uručio i naknadno si zvao vezu?i kazna je poništena???
--- Kraj citata ---
Šta je prosto nemoguće jel u današnje vrime sve ide prvo u kompjuter. Pa tako da ti ni načelnik policije ne može poništit je .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju