Općenito > Propisi

Zaustavila me pandurija

<< < (4/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2012, 23:05:06 ---cekaj jel se ti zelis pohvalit kako imas neku vezu dobru ili se zalis sto bar neko u drzavi radi svoj posa ??

--- Kraj citata ---

ovo prvo  ;D

giannelli:
pa ne treba neka debela veza, dovoljno je neko poznastvo s tim drotem, bitno je da su 2 policajca u patroli dobri, potrebno je znat jednog od tog policajca, npr da je taj drot koji je napisao kaznu prijatelj od suhy-ovog oca koji su skupa bili u ratu. otac zazove drota ''koji qrac mom sinu pises kaznu, os da ti čkupi slomim, sutra bum platil pivu aj aj'' ovaj kaze ocu ''reci mu da to napravi na skuteru sljedeci put moze bit netko drugi'' otac drotu na to ''ok ajd cujemo se''.
drot kolegi kaze ajd ovom cu oprsoti ti suti il ce te suspendirat ti jasno.. obicno u patroli ide jedan old skul drot i jedan mladji koji nije toliko iskusan. u vecini slucajeva i eto veze.

ovo je samo primjer.  :headbang:

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2012, 23:08:48 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2012, 23:05:06 ---cekaj jel se ti zelis pohvalit kako imas neku vezu dobru ili se zalis sto bar neko u drzavi radi svoj posa ??

--- Kraj citata ---

ovo prvo  ;D

--- Kraj citata ---
Dobro da je rekao,sad znam kog ću zvat  ;D

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 29 Srpanj, 2012, 23:10:26 ---Dobro da je rekao,sad znam kog ću zvat  ;D

--- Kraj citata ---

Nek ga zovu drotovi sa foruma da ga pitaju neke stvari   ;D

pajo:
kad bi to bilo tako jednostavno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju