Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
Josip:
--- Citat: Ceki21 - 29 Travanj, 2015, 09:27:22 ---Jel ima neko da je imal x kevlar na 50/70 ?
823x20mm ?
--- Kraj citata ---
to je remen za "la furia rosa" overrange i na tom variu je bolcna vanjski fi 22mm, i mislim da se polutke više otvaraju zbog širine remena koliko sam skužio ludu talijančinu :dontknow: :drunken_smilie:
moje mišljenje je da na ostalim setupim prijenosa mimo la rose nebi dobro radilo :hello:
nrgpower22:
serijska bolcna mi ima vise lufta na multivaru nego multivarova da li je to normalno, nije to neki luf ali kao da multivarova bolje lezi ? Smijem li to tako staviti ?
Aprilia97:
Nebi smjelo imat nikakvog lufta,koliko se ja sjecam stavljao sam i serijsku i multivarovu bolcnu ista stvar samo sta je multivarova cini mi se kraca za koji mm
Tomi_ZG:
Kraća je za 0.5mm
ljubo46:
--- Citat: nrgpower22 - 23 Lipanj, 2015, 23:36:16 ---serijska bolcna mi ima vise lufta na multivaru nego multivarova da li je to normalno, nije to neki luf ali kao da multivarova bolje lezi ? Smijem li to tako staviti ?
--- Kraj citata ---
previse lufta na bolcni je onda kada je variomat izvozen i istrošen.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju