Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (30/44) > >>

Ceki21:
Pa ne moze se sa srandarnim, ali se zna kako izgleda noz za rezanje materijala ;)

Derbi92:
prvo... ovako, bio sam kod tokara, moze napraviti samo od bakra, kada reze metal metal se topi kao sir jbt.. nemoze tanku sajbicu napraviti, kaze i zajebava me sta ce mi to, i tako napravi od bakra, ali najtanja 0.8mm, ali kad sam stavio od bakra kad sam pritegnuo, bakar se istegnuoooo, ko da sam stisnuo gumenu sajbicu.. znaci nista.. nemoze nozem to... tako tanke sajbice rade se laserom ili prešom..
drugo...  komplet ovih sajbica na webshopu tp su 74kn.. čini se da ću to morati uzeti.. :D

Ceki21:
bolje da se maknes od tog tokara koji ti ide takvu šajbicu od bakra raditi  :dontknow:

Tomi_ZG:

--- Citat: Derbi92 - 05 Rujan, 2013, 16:50:33 ---prvo... ovako, bio sam kod tokara, moze napraviti samo od bakra, kada reze metal metal se topi kao sir jbt.. nemoze tanku sajbicu napraviti, kaze i zajebava me sta ce mi to, i tako napravi od bakra, ali najtanja 0.8mm, ali kad sam stavio od bakra kad sam pritegnuo, bakar se istegnuoooo, ko da sam stisnuo gumenu sajbicu.. znaci nista.. nemoze nozem to... tako tanke sajbice rade se laserom ili prešom..
drugo...  komplet ovih sajbica na webshopu tp su 74kn.. čini se da ću to morati uzeti.. :D

--- Kraj citata ---
Daj ti kupi taj set(jedino mislim da je prije bil jeftiniji) jer ćeš napravit kaos u mašini,od kud ti ideja da to uopće ideš probavat,a ovaj tokar je panjina malo jača,zato i velim rađe kupi jer ima previše "tokara" u zadnje vrijeme.
Da je pravi majstor i da ima znanje i alat može se napravit al ovo je očito fušer.

Derbi92:
pa nisam bio sam kod nejga, svi tokari to vele, puno sam mu zadao posla i platio 30kn 2 sajbice...
prije na webshopu su te tp sajbice bile 34 kn sjecam se ko da je bilo jucer.. i sad idem gledat kad ono 74kn...
moram uzet da fakat ne napravim haos u masini...
dajte mi usput recite, motor nakon minute dvije kad se zagrije, ne vuce, pustim gas na 40 ili 50 i kad dam gas ne vuce, nema okretaja... prije toga prije 3 tjedna je iso ko avion, na 40 ili 50 pustio gas i dao poletio.. kao da krece od nule.. sad nista, promjenio sam svjecice 2.. problem mi definitivno u centralnom??? ili remen se strosio? :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju