Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (27/44) > >>

DJ RUNNER RACE:
mislim došao sam u napast da stavim kevlar sam radi tog jer kada se vozim malo duže s full gasom...mislim ne držim ga uvijek na full gasu al većinu vremena jer se moram po staroj karlovačkoj vozit 80-90 kmh...svako malo pustim gas...i kada dođem na uzbrdicu izgubi snagu, ide 70 max....znači odjednom ko da vozim baotiana xD doduše remen je star 6 i pol godina, pa je to možda zbog tog...sam mi je do tog da ne gubi tu snagu kad je vruče vani...ako me kužite...znači radi tog ne moram stavljat kevlar..sve će biti okej s originalom...na sukteru je TT, multivar, i federi kvačila koje sam dobio uz auspuh..mislim da su žuti ili naranđasti...centralni je serijski

steeef:
a koje rolice imaš?

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: steeef - 29 Siječanj, 2013, 16:37:11 ---a koje rolice imaš?

--- Kraj citata ---
6,5 malossijeve...vrti se na 9 i nešto, točno kako treba...rolice su okej na njemu...nedugo sam ih mijenjao

Grale:
Đabe ti odgovarat i u ovoj temi...
Nedavno si otvoril temu i rečeno ti je da promjeniš remen i da staviš serijski...
Rolice su malo preteške vjerojatno, dobro bi došle nekaj lakše...

A brijem da su se ovi u amiju zajebali u vezi cijene serijskog remena...

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: Grale - 29 Siječanj, 2013, 16:41:10 ---Đabe ti odgovarat i u ovoj temi...
Nedavno si otvoril temu i rečeno ti je da promjeniš remen i da staviš serijski...
Rolice su malo preteške vjerojatno, dobro bi došle nekaj lakše...

A brijem da su se ovi u amiju zajebali u vezi cijene serijskog remena...

--- Kraj citata ---
ma sam još da pitam prije kupnje...definitivno kupujem onda original...i pardon, to sam pročitao za mikroremen, original je 138 kn!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju