Tehnički kutak > Tuning skutera

velicine dizni

<< < (2/5) > >>

speed:

--- Citat: PViVaCiTy - 19 Svibanj, 2008, 20:22:09 ---e bok,imam i ja pitanje vezano uz ferg i dizne.Koja je oriđiđi dizna u dellorto 19 (mislim da je PHBV) orginal za peugeot u malossi paketu?

--- Kraj citata ---

kolko sam sad vidio u potpisu ima karb 19 PHBG

PViVaCiTy:

--- Citat: speed - 19 Svibanj, 2008, 20:24:09 ---kolko sam sad vidio u potpisu ima karb 19 PHBG

--- Kraj citata ---

Aaaa...da zaboravio sam da imam u potpisu,a vec sam zaboravio koji je tocno model.Onda jel zna ko koja je serijska dizna na tom fergicu?Pitam jer imam vec dosta gljivu E5 otvorenu na tom karbu a nije mi se dalo mjenjat dizne pa sam samo zalijepio izolirkom gljivu i sljaka to sve.Ali sad cu dobit viska para pa sam mislio kupit nekih 4-5 dizni pa se igrat s tim.Koja je original i jel bi bilo dobro kupit recimo 8-10-12-14 brojeva vece dizne (neki kompletic) pa se igrat s tim?

runner50sp:
e ljudi kaj se dogada kad se potrosi remen?mislim kak se motor ponasa, i kak skuzit kad je vrijeme da se zamijeni?

Crazy Kuree:

--- Citat: PViVaCiTy - 20 Svibanj, 2008, 14:59:13 ---
--- Citat: speed - 19 Svibanj, 2008, 20:24:09 ---kolko sam sad vidio u potpisu ima karb 19 PHBG

--- Kraj citata ---

Aaaa...da zaboravio sam da imam u potpisu,a vec sam zaboravio koji je tocno model.Onda jel zna ko koja je serijska dizna na tom fergicu?Pitam jer imam vec dosta gljivu E5 otvorenu na tom karbu a nije mi se dalo mjenjat dizne pa sam samo zalijepio izolirkom gljivu i sljaka to sve.Ali sad cu dobit viska para pa sam mislio kupit nekih 4-5 dizni pa se igrat s tim.Koja je original i jel bi bilo dobro kupit recimo 8-10-12-14 brojeva vece dizne (neki kompletic) pa se igrat s tim?

--- Kraj citata ---
Ako ti nigdje ne vuče falsh zrak i imaš kit sa tom 19 i e5 gljivom ti treba 92 dizna
--- Citat: runner50sp - 20 Svibanj, 2008, 15:38:35 ---e ljudi kaj se dogada kad se potrosi remen?mislim kak se motor ponasa, i kak skuzit kad je vrijeme da se zamijeni?

--- Kraj citata ---
pad krajnje za 10km/h i više, po pređenim km ćeš skužit a more se i izmjerit, preporuka zamjene seriskog remena bi bila svakih 8000km (malossi x-specijal belt 140kn) sve preko skuter biva sve slabiji

stark1:
a koja sirina remena treba biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju