Tehnički kutak > Tuning skutera
velicine dizni
ivanm:
karb 19 je prevelik za serijalu nemaš ništa od njega tek s naturpijanom serijalom je ok i dobrim spuhom..
inače remen se mijenja po kilometraži i setupu, na brutalnom setupu cca 3000 km, na srednjem 5000 km na serijali do 7000 km...
speed:
--- Citat: ivanm - 20 Svibanj, 2008, 23:58:43 ---karb 19 je prevelik za serijalu nemaš ništa od njega tek s naturpijanom serijalom je ok i dobrim spuhom..
inače remen se mijenja po kilometraži i setupu, na brutalnom setupu cca 3000 km, na srednjem 5000 km na serijali do 7000 km...
--- Kraj citata ---
a posto ima vec taj karb nek ga sad ustela kako treba
PViVaCiTy:
Ma morao sam promjenit karb jer mi je ovaj gurtner vec popio zivce.Svaki dan odem na đir i nakon 20 min pocne se gusit trokirat pa ga moram gurat doma i cistit to sve.Uglavnom vidio sam da je original dizna na 19-ici dizna 72 (+-2),znaci na ovu gljivu stavim negdje 80-82-84 pa probam malo...ma vidjet cu,ak ce potrosnja bit bas nepodnosljiva vratim ja sve kak je bilo.Sad mi je potrosnja cca 4L normalne voznje,a oko 4.5-5L stiskanja cjelo vrijeme ful gas.
popovec:
mrwa kad bus doso do mene da ti to deklo zbusimo da ti se remen ne ispece unutra. i kaj nisi zadovoljan ide ti cist ok sa ovom izolirkom kaj ti to nekaj pokusavas bit brzi od mene...sad sam si stavio plave ledice na sat i idem brze negdje 5-10 tak da nemas sanse :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: hahahahahhaha....
3alfa3:
--- Citat: PViVaCiTy - 21 Svibanj, 2008, 09:53:19 ---nakon 20 min pocne se gusit trokirat
--- Kraj citata ---
Daj se odluci, jel se gusi ili trokira - radi se o totalno razlicitim pojmovima ;D
--- Citat: PViVaCiTy - 21 Svibanj, 2008, 09:53:19 ---Uglavnom vidio sam da je original dizna na 19-ici dizna 72 (+-2),znaci na ovu gljivu stavim negdje 80-82-84 pa probam malo...
--- Kraj citata ---
Nije to samo tako...
Ovisi jako o igli i needlejetu koji je u karbu.
Moj slucaj:
Sa iglom W16 skroz spustenom je sa glavnom dizom 70 bila smjesa bogatija nego sada sa iglom W7 dignutom za 1 zub i dizom 84....
A i potrosnja je sada manja - prije oko 6.5, a sada ispod 5.5 litara na 100 km.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju