Općenito > Maxiskuteri

180 VXR ili 200 VXR

<< < (3/3)

Fabe12:

--- Citat: steeef - 26 Srpanj, 2012, 17:51:23 ---auspuh nepotreban.
vx 200 malo vise trosi i ima slabiju krajnju nego vxr 200.
kaj se tice kita,ak se ne kuzis onda to zaboravi..
more on rec da je 200 a to more znacit da je slozeno 200 garnituru na vx blok.

--- Kraj citata ---
ja bih si stavio neki auspuh da se dobro cuje,a sad gledam malo kazu neki da skuter izgubi performanse pa neznam,a sta se u kit moram kuzit kupim ga za vxr koji pase i neka mi ga ugrade,a kad mi skuter sastavi provozat cu ga pa cu se odlucit

Fabe12:
meni se cini da je ovaj kit http://www.>>>reklamiranje

steeef:
gle kit treba znat stavit i ustelat.inace nist od toga.
ak ga stavis gore i odlucis da nisi zadovoljan nemres ga vratit il slicno..a da bi koristil svoj puni potencijal treba jos dosta dijelova..
a kaj se auspuha tice,ono kae homologirano to i kosta a ovi poluproizvodi samo tutnje bezveze.s tim da s auspuhom nebudes dobil nikakve performanse.

Fabe12:

--- Citat: steeef - 26 Srpanj, 2012, 19:18:25 ---gle kit treba znat stavit i ustelat.inace nist od toga.
ak ga stavis gore i odlucis da nisi zadovoljan nemres ga vratit il slicno..a da bi koristil svoj puni potencijal treba jos dosta dijelova..
a kaj se auspuha tice,ono kae homologirano to i kosta a ovi poluproizvodi samo tutnje bezveze.s tim da s auspuhom nebudes dobil nikakve performanse.

--- Kraj citata ---
a valjda ima u blizini mehaničar koji to zna,otac mi je mehaničar sumnjam da on to ne zna,a auspuh bi stavio cisto radi zvuka a ne radi performansi

steeef:

--- Citat: Fabe12 - 26 Srpanj, 2012, 19:32:34 ---
--- Citat: steeef - 26 Srpanj, 2012, 19:18:25 ---gle kit treba znat stavit i ustelat.inace nist od toga.

--- Kraj citata ---
a valjda ima u blizini mehaničar koji to zna,otac mi je mehaničar sumnjam da on to ne zna,a auspuh bi stavio cisto radi zvuka a ne radi performansi

--- Kraj citata ---

to kae on mehanicar ne znaci da ti bude znal ustelat skuter pogotovo ako ne radi sa skuterima..za to treba adekvatno znanje i iskustvo.
sretno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju