Tehnički kutak > Tuning skutera
potrosnja goriva
Aprilia maniac:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2012, 00:13:03 ---
--- Citat: Aprilia maniac - 23 Srpanj, 2012, 23:55:38 ---mozes stavit manju diznu, al tu se naravno podrazumjeva da ces vjerojatno izgubit malo na performansama motora :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...i da ce mashina zacvikat ili u najboljem slucaju bitno manje trajat
--- Kraj citata ---
A nebi zacvikala, mislio sam broj manju diznu, a ne na 3,4 broja..
Meni je frend na runneru(novi tip) stavio dva broja manju diznu jer mu je potrosnja bilo preko 7 litara u jednom trenutku i sad mu manje trosi i vozi ga evo vec 20000 kn od tad :happy3:
strikoo:
Najviše tvoja ruka na gasu ;D
Meni full serijala 3 litre kombinirano. Ako hoćeš manje, 50cc 4t je za tebe onda.
Uf još sam se izlagao, dizna 54 a serijska je 50, igla skroz dolje, vijak smjese na dva kruga
Aprilia maniac:
A i mozda su mu rolice potrosene pa su mu sad potrebni veci okretaji masine da postigne neku zeljenu brzinu za razliku od prije, a normalno sa vecim okretajima masina dolazi i veca potrosnja :)
stunt_master:
--- Citat: Aprilia maniac - 24 Srpanj, 2012, 00:18:37 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2012, 00:13:03 ---
--- Citat: Aprilia maniac - 23 Srpanj, 2012, 23:55:38 ---mozes stavit manju diznu, al tu se naravno podrazumjeva da ces vjerojatno izgubit malo na performansama motora :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...i da ce mashina zacvikat ili u najboljem slucaju bitno manje trajat
--- Kraj citata ---
A nebi zacvikala, mislio sam broj manju diznu, a ne na 3,4 broja..
Meni je frend na runneru(novi tip) stavio dva broja manju diznu jer mu je potrosnja bilo preko 7 litara u jednom trenutku i sad mu manje trosi i vozi ga evo vec 20000 kn od tad :happy3:
--- Kraj citata ---
Al tvoj je frend vjerojatno imao dznu vecu od serijske sa serijskim filterom u losem stanju gdje 90% runnerasa grijesi (i ja sam) i tad potrosnja prijede 7 L , iskusio sam nazalost :toothy3: Sa Malossi Redsponge filterom zraka i vecom diznom (do 64) potrosnja tesko moze ici preko 5.5 L osim ako u karb nes steka.....
Sto se tice ovog, ako ti je sve serijsko potrosnju nemos smanjit, nediraj diznu, jedino operi ili cak najbolje kupi novi filter zraka SERIJSKI obavezno i rastavi i ocisti i operi bengom karb lijepo i to je vise manje to sta mozes poduzet,naravno ako se radi o serijali....zato napisi setup kakav je :hello:
strikoo:
Zaboravio sam jedan odličan način spomenuti.
Blokada na sajlu gasa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju