Tehnički kutak > Tuning skutera
TOMOS Automotic a35 tuning prijedlozi !
spaljenivk:
--- Citat: rašo-boy - 14 Kolovoz, 2012, 18:57:15 ---nije potrebno bezveze brusit cilindar :icon_thumright:
proširi usisne lamelice, podigni cil za 1mm i spusti glavu za 1mm malo proširi ispuh
i stavi rezonantni spuh i matik će ti ić oko 70 kmh :icon_thumright:
i možda ćeš trebat malo veću diznu stavit
--- Kraj citata ---
nemij zaboravit stavit gljivu
Kamba:
...ovo razbušivanje cilindra nema smisla...a i nemoš ga razbušit na 43 mm..... :toothy11:
...stavi mu auspuh za Tomos Kolibri,pošteluj paljenje i malo veću diznu uz otvoreniji filter...
BrZi_46:
--- Citat: Kamba - 14 Kolovoz, 2012, 19:45:53 ---...ovo razbušivanje cilindra nema smisla...a i nemoš ga razbušit na 43 mm..... :toothy11:
...stavi mu auspuh za Tomos Kolibri,pošteluj paljenje i malo veću diznu uz otvoreniji filter...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
stavi na onu staru mašinu kaj ima kratku getribu...stavi cilindar i glavu od a5 tj od novijeg modela (najbolji klip je 40l...ako je 42 brzo ce se rasipat imat ce snage al nece bas trajat...ovak je 40l najaci)..malo se poigrat s kanalima...veci frgic...rezo spuh..paljenje postelat...matik bu iso ko ludddd...
miso227:
samo klip sa L karikom i to je to!
dino73n:
--- Citat: Kamba - 14 Kolovoz, 2012, 19:45:53 ---...ovo razbušivanje cilindra nema smisla...a i nemoš ga razbušit na 43 mm..... :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ti se ocito nisi ni rodio kad su se vozili tomosi. moj automatik je bio sa 42,5L klipom i vozio sam ga 3 sezone i nije nista krepalo u njemu.Radilicu sam odmah stavio jacu tj. klipnjacu samo od 15ke koja ima iglicasti lezaj i u maloj pesnici jer u automatika je tu inace piksna od bronze. fino sve postelao i gas malo veci diznu i izbusenu onu gumu sto ide na filter zraka.
auspuh sam vozio preradjeni serijski i isao je ko vjetar,samo sto je bio preglasan da je bio neki rezonac bio bi jos bolji,prije rata se se iz slovenije narucivali rezonci ''LIPNIK'' i bili su bas super jer sa njima se dobijalo bas dosta snage.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju