Tehnički kutak > Tuning skutera
TOMOS Automotic a35 tuning prijedlozi !
OUC AIR:
buraz nevjerujem ti i da se kunes bogom .... ili se vozis najvise 50 na sat pa ga ne forsiras al fakat ti ne vjerujem za 5 god.
mozes proc oko 25 tisuca s tomosom i jos s kitom ...
Matija97:
a onda nemoj vjerovat,ja ti kazem kak je :)
Tony 232:
Ouc air sad da ti ciko Tony nesto kaze za Tomosa od Matije znam i vjerujem da je tolko kit gore jel je vec par ljudi iz tomos scene reklo da su ti prvi kitevi najizdrzljiviji i ljepo ti je reko da je njegov buraz u sloveniji na promociji kupio kit (a ti kitevi su ocito izdrzljiviji jel znam 2 ljudi koji su to i rekli a za Matiju znam jel se znamo) i reko je da je mjenjo karike i da motor nejde u pola kak je iso jel je ocito istrošen tako da nebi bilo zabune da ja nekome solim pamet ili nesto slicno naprotiv ja samo govorim cinjenice. :icon_thumright
A ako zelis da ti motor bolje ide kupi si rezonantni auspuh ( lipnika , mastera,mf3 ili mf cobru) i daj proborat cilindar na 39-40 i metni klip sa l karikom (onom na vrhu klipa ali moras sam radit prozorcice ako mislis radit na a35 cilindru ),spusti glavu,metni kosi usis i delorta 15/15,i naravno malo prosiri usis i ispuh ( ali to radi pomogucnosti na a35 cilindru jel on ima usisne lamelice a to znamo da je bolje), izracunaj si prijenos koji bi ti najbolje iso po tvojoj kilazi i ako si pri novcima uzmi elektronsko paljenje 12/80w i tu ti je problem rijesen :dontknow:
A ako te jos nesto pati javi se na PM i objasnit cu ti vrlo rado
Suhy nemoj savat takve ideje nikome to samo ti kemijas zato se i jesi zabio u ogradu ahahahah :toothy12:
HondaX8rs:
--- Citat: Tony 232 - 17 Kolovoz, 2012, 21:34:43 ---Ouc air sad da ti ciko Tony nesto kaze za Tomosa od Matije znam i vjerujem da je tolko kit gore jel je vec par ljudi iz tomos scene reklo da su ti prvi kitevi najizdrzljiviji i ljepo ti je reko da je njegov buraz u sloveniji na promociji kupio kit (a ti kitevi su ocito izdrzljiviji jel znam 2 ljudi koji su to i rekli a za Matiju znam jel se znamo) i reko je da je mjenjo karike i da motor nejde u pola kak je iso jel je ocito istrošen tako da nebi bilo zabune da ja nekome solim pamet ili nesto slicno naprotiv ja samo govorim cinjenice. :icon_thumright
A ako zelis da ti motor bolje ide kupi si rezonantni auspuh ( lipnika , mastera,mf3 ili mf cobru) i daj proborat cilindar na 39-40 i metni klip sa l karikom (onom na vrhu klipa ali moras sam radit prozorcice ako mislis radit na a35 cilindru ),spusti glavu,metni kosi usis i delorta 15/15,i naravno malo prosiri usis i ispuh ( ali to radi pomogucnosti na a35 cilindru jel on ima usisne lamelice a to znamo da je bolje), izracunaj si prijenos koji bi ti najbolje iso po tvojoj kilazi i ako si pri novcima uzmi elektronsko paljenje 12/80w i tu ti je problem rijesen :dontknow:
A ako te jos nesto pati javi se na PM i objasnit cu ti vrlo rado
Suhy nemoj savat takve ideje nikome to samo ti kemijas zato se i jesi zabio u ogradu ahahahah :toothy12:
--- Kraj citata ---
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Onda cu i ja tako malo usis prosiriti i ispuh i staviti normalno sot veci kli to bolje i mf cobru i ima da leti :sign020:
hahaha pa da je tako jednostavno svi bi radili :icon_thumright:
Tu je malo vise od sirenja i ne siri se od oka nego ima se koja skica za to bilo za std ili kit :icon_thumright:
NIJE SVE U VELIČINI ,BITNA JE TEHNIKA! :icon_biggrin:
a olaksati klip a kratiti a jebati se po dana za to :jerk: :hello:
Tony 232:
Gle ako je neki čuner trebo bi znat da postoje mjere za to i da a sto se tice klipa kratit ga mora ako misli imat motorcek mora se i potrudit kolko sam se ja namucio da slozim apna to nisu istine al nema veze po mojoj pesudi ispo sam glup al nema veze :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju