Općenito > Propisi

Tablica na deklu

<< < (5/5)

3alfa3:

--- Citat: stunt_master - 02 Kolovoz, 2012, 11:36:43 ---Nije stvar osobe vec on nesmije I NEMOZE  te pustit jer slika od motora i brzina na valjcima idu na uviđaj kasnije, tako da ako npr nemas retrovizore sve da si zaposlen na tehn i sam svoj motor prigledajes  nisi ga prosa ..   :icon_thumright:

Uvjerio se danas zbog zatamnjenih zmiga  :toothy10:

--- Kraj citata ---

To ne znaci da covjek ne moze test izvrsit sa 1/3 umjesto full otvora gasa  ;D

stunt_master:

--- Citat: hondasfx - 02 Kolovoz, 2012, 14:24:26 ---Ja imam org zatamljene zmige tako da ako nisu previse zacrnjene moze se proc

--- Kraj citata ---
kume ja san mora u termina po razrjedivac  :laughing7:

alfa na valjcima se da sredit al sliku nemos zajebat jedino fotosopirat  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: hondasfx - 02 Kolovoz, 2012, 14:24:26 ---Ja imam org zatamljene zmige tako da ako nisu previse zacrnjene moze se proc

--- Kraj citata ---

U principu, nebi se trebalo proc jer ti dijelovi moraju biti neizmjenjeni

giannelli:
ja samm na aprili sr50r imao one smoked plastike zmiga sto se ima za kupit na attacku prosao bez ikakvih pitanja.. A jednom sam imao zipa i sam zatamnio zmige onim sprejem na prvu mi je reko skiidaj to.

hondasfx:

--- Citat: stunt_master - 02 Kolovoz, 2012, 17:31:12 ---

--- Kraj citata ---
kume ja san mora u termina po razrjedivac  :laughing7:

alfa na valjcima se da sredit al sliku nemos zajebat jedino fotosopirat  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Jebi ga brate sad opet dupli color transparentni i do dogodine nek stoji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju