Tehnički kutak > Blokade

Gilera 50 - blokada hitno potrebna zbog tehničkog

<< < (3/3)

3alfa3:
prsten variomata bi mogao (barem su prije) pokloniti neki serviser

moj123skuter:
htio bi se samo zahvalit na uputama. stavio sam crijevo u karburator i uspio sam ograniciti brzinu i ne pokazuje mi na mjeracu vise od 50 tako da sutra idem ponovno na tehnički. Najveći problem mi je pronaći karburator ali kad sam na netu našo shemu to je bilo to. Jedino što mi mora biti i električna uključena jer bez nje nebi bilo dovoljno.

ivanm:
da, često mora biti kombinacija električne i mehaničke blokade..
ja sam jednom blokirao ručicu gasa i uspio zadržati brzinu na nekih 53km/h a skuter je imao base kit i spuh..

jure vd:
morat ću i ja napraviti novi prsten,ovaj kimkov orginal sa bolcnom  baš i ne blokira na dozvoljenu brzinu fali mu i ona grdosija od auspuha u kombinaciji    ;D ...
nađeš približan fi Ø željezne ili neke druge metalne cjevi 14-15mm koliko je već na gileri pa ispili na centimetar ili malo manje širine

jure vd:

--- Citat: jure vd - 31 Kolovoz, 2013, 00:08:27 ---morat ću i ja napraviti novi prsten,ovaj kimkov orginal sa bolcnom  baš i ne blokira na dozvoljenu brzinu fali mu i ona grdosija od auspuha u kombinaciji    ;D ...
nađeš približan fi Ø željezne ili neke druge metalne cjevi 14-15mm koliko je već na gileri pa ispili na centimetar ili malo manje širine

--- Kraj citata ---
ups malo je veći Ø bolcne od 14-15mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju