Tehnički kutak > Garaža
Moj beverly 125 , swap na 200
playaa:
--- Citat: michelm123 - 13 Prosinac, 2013, 14:30:34 ---pa nije isto , ali po meni skuteri nisu napravljeni za okuke .
Ti meni sad oces reci amo to vako usporedit da nije isto sa novim bmw-om isto uci u okuku kao i sa starim...
--- Kraj citata ---
brate ja govorin iz svog iskustva jer san navedene skutere vozija,b kategoriju jos nean tako da nisan vidija auta jos a kamoli da prican ode o bmw-u ;D
steeef:
krive usporedbe i fakin bemwei
skuteri su klasificirani pa ima razlike kak udizajnu tak i u ciklistici tak i u ovjesu tak da neixe svaki skuter isto po zavojima nit se mores vozit npr s x10 ko i s nexusom ili pak runnerom nekim
dbara:
večeras viđen beverly na djelu, lipo ide po zavojima i dobro se čuje :)...
michelm123:
--- Citat: dbara - 13 Prosinac, 2013, 18:51:28 ---večeras viđen beverly na djelu, lipo ide po zavojima i dobro se čuje :)...
--- Kraj citata ---
;D
neos 123:
--- Citat: playaa - 13 Prosinac, 2013, 14:46:25 ---
--- Citat: michelm123 - 13 Prosinac, 2013, 14:30:34 ---pa nije isto , ali po meni skuteri nisu napravljeni za okuke .
Ti meni sad oces reci amo to vako usporedit da nije isto sa novim bmw-om isto uci u okuku kao i sa starim...
--- Kraj citata ---
brate ja govorin iz svog iskustva jer san navedene skutere vozija,b kategoriju jos nean tako da nisan vidija auta jos a kamoli da prican ode o bmw-u ;D
--- Kraj citata ---
koda ti treba b kategorija za vozat auto ahahha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju