Tehnički kutak > Garaža
Moj beverly 125 , swap na 200
steeef:
--- Citat: Bikelover - 27 Prosinac, 2013, 23:06:11 ---Neko mi je reka da vxr u blokadi (onaj od 12'') 128 km/h i ne moze vise od prijenosa ili nesto tako aa beva ima vece tockove prema tome teorija čak i može stat :notworthy:
Al ovaj na nizbrdici, u vezi njega san malo skeptičan :toothy12:
--- Kraj citata ---
vxr sa standardnim rolica i nemre doć do blokade..
kaj se tiče razllike u kotačima na beverlyu i runneru starom postoji razlika i u getribi..za beverly je kraćai s tim se kompenzira razlika u veličini kotača..
i beverly i vxr realne brzine idu 120,125..
ova pisanja krajnjih po nizbrdicama su smiješna,dereš ga full gas,vrti se u prazno motor i lupa u blokadu,tim gore kae 4t,more i njemu klipnjaća protuć i to vrlo lako..pogotovo ako je to bilo sa kratkom getribom..
michelm123:
--- Citat: steeef - 28 Prosinac, 2013, 00:24:03 ---
--- Citat: Bikelover - 27 Prosinac, 2013, 23:06:11 ---Neko mi je reka da vxr u blokadi (onaj od 12'') 128 km/h i ne moze vise od prijenosa ili nesto tako aa beva ima vece tockove prema tome teorija čak i može stat :notworthy:
Al ovaj na nizbrdici, u vezi njega san malo skeptičan :toothy12:
--- Kraj citata ---
vxr sa standardnim rolica i nemre doć do blokade..
kaj se tiče razllike u kotačima na beverlyu i runneru starom postoji razlika i u getribi..za beverly je kraćai s tim se kompenzira razlika u veličini kotača..
i beverly i vxr realne brzine idu 120,125..
ova pisanja krajnjih po nizbrdicama su smiješna,dereš ga full gas,vrti se u prazno motor i lupa u blokadu,tim gore kae 4t,more i njemu klipnjaća protuć i to vrlo lako..pogotovo ako je to bilo sa kratkom getribom..
--- Kraj citata ---
s kratkom getribom 160 na celeru? mos mislit... s kratkom max 120
Grale:
Par puta mi je taj GPS pokazal više nego mi je pisalo na satu :laughing7:
A vozim staru SR-ku, onda si moš mislit :icon_biggrin:
dzeba:
--- Citat: michelm123 - 27 Prosinac, 2013, 23:29:04 ---
--- Citat: dzeba - 27 Prosinac, 2013, 23:26:42 ---Kako mrzim to NIZ BRDO
cisto je*avanje motora....imajte malo srca :laughing1:
--- Kraj citata ---
ma daj to sta vise pazis to gore... to je 4t... nema tu sta bit...
--- Kraj citata ---
:sad3:
michelm123:
--- Citat: Grale - 28 Prosinac, 2013, 00:34:25 ---Par puta mi je taj GPS pokazal više nego mi je pisalo na satu :laughing7:
A vozim staru SR-ku, onda si moš mislit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahhahaha ajd bas cu probat ovaj sta je steef reka pa javim tj pokazem :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju