Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
danas! u 22h - seljenje foruma na drugi server (mozda i update)
zemo323:
--- Citat: eladio - 22 Srpanj, 2012, 17:59:06 ---ista stvar je i sa zadnjim odgovorima i naslovima, stavim ja njih u sekundi u crveno, ali onda i ostale stvari koje su definirane tom varijablom pocrvene (pocrveni pola foruma xD )..
--- Kraj citata ---
eladio, jel to nesto kao oni stilovi i deklaracije u css-u pa moras izmisljat varijable da ne budu 2 iste xD
oce bit ista od ovoga xD, mislim da iman negdi gotovu slicicu :D
eladio:
--- Citat: zemo323 - 22 Srpanj, 2012, 18:05:22 ---eladio, jel to nesto kao oni stilovi i deklaracije u css-u pa moras izmisljat varijable da ne budu 2 iste xD
oce bit ista od ovoga xD, mislim da iman negdi gotovu slicicu :D
--- Kraj citata ---
recimo, s tim da moram i source PHP fileove mjenjat i definirat u njima neke nove CSS stilove,
to je nesto sto moze cekat :laughing7:
zemo323:
--- Citat: eladio - 22 Srpanj, 2012, 18:09:45 ---recimo, s tim da moram i source PHP fileove mjenjat i definirat u njima neke nove CSS stilove,
to je nesto sto moze cekat :laughing7:
--- Kraj citata ---
strpljen spasen :icon_thumright:
onda se ti kvalitetno natipkas :laughing7:
edit: primjetio sam da neke teme imaju boldane naslove, kao sto je "slike sredjenih skutera" tako nesto glasi tema, cini mi se da to prije nije tako bilo ili se varam..
eladio:
ako uzmes u obzir da to ne radim svaki dan, pa ima i dosta testiranja i pokusaja i pogreski , da, dosta se natipkam :happy8:
eladio:
poggiali, radi li sad mejl? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju