Tehnički kutak > Napravi sam

Piaggio mašina sa karbom na Aprilliu sr50 ditech

<< < (2/7) > >>

zekozna:
Jao,koje su muke uštimati  zadnju kočionu čeljust od aprillie na piaggio mašinu... Jbg,majstor rastavljao čeljust na ovoj mašini što sam kupio da ju malo oboja u crveno,pa malo sjebao dosjed gdje se spajaju čeljusti... Uglavnom, curi ulje na sve strane. Naravno,ima se,može se, kupile se nove pločice za aprillijine čeljusti pa sam odlučio malo uzeti turpiju i uštimati čeljust. Uspjelo je. Sad se bacam na uštimavanje lajtunga prednje kočnice od ctx-a ma aprilliu... Slikam sve,uploadam kad dođem doma,sad tipkam sa moba. Uglavnom,kad sredim kočnice,slijedi probna vožnja...

maki 225:
Jesi mijenjao instalaciju?

Iwo SR Tuono:
ja koliko sam skužio nije, a bez toga neće moć proć, tako da mu treba i instalacija s runnera ili s nrg-a :D

zekozna:
Ne treba mi druga instalacija, samo ću ugraditi regler. Od stare instalacije sam ostavio sve osim žica za ditech sustav i pumpu i rezervar ulja. Dakle,trebam samo saznati koja žica daje napon prema regleru,staviti regler i iz njega žicu na akumulator. Ostalo je već spojeno i radi.

lb23211:

--- Citat: zekozna - 16 Srpanj, 2012, 20:33:16 ---Ne treba mi druga instalacija, samo ću ugraditi regler. Od stare instalacije sam ostavio sve osim žica za ditech sustav i pumpu i rezervar ulja. Dakle,trebam samo saznati koja žica daje napon prema regleru,staviti regler i iz njega žicu na akumulator. Ostalo je već spojeno i radi.

--- Kraj citata ---

evo ti service manual pa nadi unutra koje zice ti tribaju...

http://www.serviceaprilia.com/public/lumAprilia/SR%2050%20i.e/SR%2050%202002%20USA.zip

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju