Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio zip odabir kita

<< < (2/5) > >>

Kamba:
...jel ima Replica za Zipača...ona je uvijek best buy.... :toothy11:

kowa_sf1:

--- Citat: ivanm - 16 Srpanj, 2012, 17:28:31 ---jači midrace na zračnjaku ne traje ko vodenjak a i ne ide tako..
i čim veći karb tim bolje..

--- Kraj citata ---

ma znam trajnos al ono radi reda da se nes poslozi bar 5-6 iljada da ide i dosta...karb nije nikad kod mene bio problem od 17,5 do 32 sve redom :D

--- Citat: Kamba - 16 Srpanj, 2012, 17:34:15 ---...jel ima Replica za Zipača...ona je uvijek best buy.... :toothy11:

--- Kraj citata ---
ima replica al mi je skupa....treba mi para za ostale dijelove tako da replica ne..imo sam jednu zaribala nakon 3 iljade razlog nepoznat a trosio sam mjesavinu motulovo ulje....ocito neka tvornicka greska

ivanm:
ne neg jednostavno je neodstatno hlađenje zračnog cilindra s obzirom na okretaje.. puhanje zraka oko onih rebara ne hladi dosta i kit se konstantno pregrijava.
eventualno neki tpr i nardo do 12000 okr a karb ono 24-28 mikuni sa diznom 110 i onda bi to moglo derat a trajat..

kowa_sf1:

--- Citat: ivanm - 16 Srpanj, 2012, 21:12:36 ---ne neg jednostavno je neodstatno hlađenje zračnog cilindra s obzirom na okretaje.. puhanje zraka oko onih rebara ne hladi dosta i kit se konstantno pregrijava.
eventualno neki tpr i nardo do 12000 okr a karb ono 24-28 mikuni sa diznom 110 i onda bi to moglo derat a trajat..

--- Kraj citata ---

hmm dobro mislis ali fora je u tome sto taj kit nije vrtio kolko je mogo...tero sam ga do 9700...dalje nije iso ako mi je zaribo na tim okretajima zbog temperature onda sam stvarno uk****..

a i taj setup na kojoj radilici?? dal bi mogla podnjet rms racing?  :dontknow: imam mikuni 28 sa setom dizni od 100 do 140 i usis po 45 za taj karb tako da  :headbang:

ivanm:
bi to je ok radilica.. mikuni 28 super..
multivar, neki bolji kuplung, kevlar remen, maknut uljnu i radit 3% mješavinu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju