Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuninig- Polini

<< < (3/9) > >>

hac:

--- Citat: ---Polini corsa
Polini carb kit-21mm
Racing airfilter evo-Polini
Racing radilica-Polini
Variator Polini super speed
Clutch Polini 2g evo łł (107mm)
Polini forrace 2 -auspuh

i jos mozda Polini speed drive.
--- Kraj citata ---

odličan je setup,još kad se dobro složi možeš se vozit bez brige dosta dugo.......ja bi jedino tu mjenjao kvačilo,ak si neki ultra light tip ispod 60tak kg ostavi 2G,ak imaš više kg malossi delta če ti bit daleko bolja.....ne bi ni duža getriba škodila,zavisi gdje se voziš,ak je samo grad ostavi standardnu getribu

P.A.L.A.C:
dobar je potpis iz prvog posta, ali ja bi opet iso radije na replicu, zasto??

po jacini su tu negdje, a opet alu kit je koji duuugo traje a nema beda sa pregrijavanjem i sl. a ponajvise zbog rezervnih djelova (klip, karike).

za polini je kod nas dosta tesko nac potrosne djelove, a za malossi imas na pijaci medju salatom ako oces.  ;D

na tebi je...

Dirk23:
Znam, nazalost je tako kod nas za polini, ali nije bed, jer do
trsta imam nekih 45 min voznje, tako da za djelove mi i nije
neka frka, i cijene su dosta lakse.
A bi mi isao gore kiler od vx-a?

Crazy Kuree:
polini corsa je srednji midrace oko 14 ks se da izvuć to je mislim i najjači kit sa 2 karike, al karike bi bile problem i klip nać kad zariba. ako ne želiš šarafat puno onda je ono što je palac napiso pravo za tebe,iako moreš uzet jače, ja kad bi uzimo uzeo bi Due+, shot i ostalo ko šta je već napisano uz 21 karb. al mislim da bi tu bilo dosta šarafanja. sve preko onog setupa što je palac napiso,treba dosta brige i malo malo će nešta otkazat i trebat rasklapat

igor.sb:
tko nije spreman svako malo sarafat po skuteru

a u najgorem slucaju vucarat nekim serviserima da ti sređju zbog svake sitnice

ovakav setup nema smisla

slozi neki base i zdravoooo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju