Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce polutka za minareli

<< < (3/4) > >>

TomoRI:
kupi shota, identican nardu a imas ga novog za kupit u amitrade-u.

dhorvat:
Ti TPR voziš? I serijski spuh? I još se uz sve to čudiš?  :toothy12:

Stavi oštriji kut, nikakav Nardo nego C16 ili čak možda C20. Nadam se da nemaš i serijsku radilicu  :binkybaby: Mislim da i Roost ima nešto u ponudi za taj kit. Čak je i Carrera City 16 preslaba za taj kit  :drunken_smilie:

Glibo:

--- Citat: dhorvat - 14 Srpanj, 2012, 09:26:17 ---Ti TPR voziš? I serijski spuh? I još se uz sve to čudiš?  :toothy12:

Stavi oštriji kut, nikakav Nardo nego C16 ili čak možda C20. Nadam se da nemaš i serijsku radilicu  :binkybaby: Mislim da i Roost ima nešto u ponudi za taj kit. Čak je i Carrera City 16 preslaba za taj kit  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

naravno da imam radilicu ,imam sve gore osim auspuha, sad sam zvao ami trade nemaju nista u ponudi za minareli .ne trazim ja nesto extra on leti i sa seriskim spuhom ,samo kazem kad sam stavio tu polutku da se vise vrti i ne vuce kao prije

Josip:

--- Citat: dhorvat - 14 Srpanj, 2012, 09:26:17 ---Ti TPR voziš? I serijski spuh? I još se uz sve to čudiš?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

pa city 16 je za base i low midrace kiteve i radi ko bombon jer je taman izmedu yasuni r i c16, a oblikom su isti ko city r sam je malo jacih dimenzija  :icon_thumright:

--- Citat: Glibo - 14 Srpanj, 2012, 09:33:24 ---naravno da imam radilicu ,imam sve gore osim auspuha, sad sam zvao ami trade nemaju nista u ponudi za minareli .ne trazim ja nesto extra on leti i sa seriskim spuhom ,samo kazem kad sam stavio tu polutku da se vise vrti i ne vuce kao prije

--- Kraj citata ---

samo mi nije jasno zasto si skinio roost, gledaj si c16 ili r1200, ako ne bar nardo ili shot  :hello:

Glibo:

--- Citat: Josip - 14 Srpanj, 2012, 09:52:22 ---samo mi nije jasno zasto si skinio roost, gledaj si c16 ili r1200, ako ne bar nardo ili shot  :hello:

--- Kraj citata ---

a trebala mi je lova tad ,evo bas sam zvao sve ducane i nigdje nista nema (ami trade,auto bill,skutermoto,bencony) i nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju