Općenito > Generalno o skuterima
Serdarević exhaust za skutere na popustu
black-rox:
--- Citat: mrcina - 16 Svibanj, 2008, 20:11:16 ---bleki a kak buš sa tehničkim.
--- Kraj citata ---
Ma lijepo to me ne muči,pa prolazi on ko i svaki drugi tu nema brige :toothy9: :toothy9:
3alfa3:
Koliko sam shvatio, taj spuh je skroz otvoren, a u tom slucaju se ventili jace griju. Ne kazem da ce odmah riknut, ali da im je vijek smanjen, to je sigurno. Pitanje je samo koliko - mozda ne puno, ali treba imati na umu.
black-rox:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2008, 18:14:03 ---Koliko sam shvatio, taj spuh je skroz otvoren, a u tom slucaju se ventili jace griju. Ne kazem da ce odmah riknut, ali da im je vijek smanjen, to je sigurno. Pitanje je samo koliko - mozda ne puno, ali treba imati na umu.
--- Kraj citata ---
Pa onda svi motori na koje staviš auspuh samo čekaju da crknu,ovo nema smisla,pa zabole me neka crkne,tu je garancija 2 godine na motor,a ako niš što prije crkne to će prije na tuning,ja sam kupio njega,a ne on mene i ne mislim ga voziti 100 godina,on ide ća kupca već ima,ali ja ne želim prodat do kraja ljeta :icon_thumright:
mrcina:
evo da podijelim svoju nesreču koju sam doživio.
nije velika ipak imam garanciju koja je stvarno odlična.
ovo se može desiti ne samo njemu več i slavnijim proizvođačima auspuha samo pitanje je dali bi dobili ovakvu uslugu i dali bi vam aktivirali garanciju.
ovo što sam doživio sa auspuhom a poslije i korektnim postupkom od strane g.Serdaroviča je za svaku pohvalu tako da preporučam svakome kupovinu navedenog aspuha ne samo zbog cijene več i naknadnih potreba.
auspuh je predan očekujem zamjenski u utorak.
slike
ovo je što sam vidio sa donje strane.
a sad druga slika
ovo je strana uz kotač što nisam vidio.
a sad filmić
poslušajt što se stvorilo u spuhu.
http://www.youtube.com/v/P5AZw36kT_8
sa moje strane usluga zapanjujuče kvalitetna za 5
mrcina:
ovo je jedan na 10000komada.
ha desi se. ali smiruje me to da se isto to desilo i kucelju na jednoj runerici koju sam vidio na mitingu kod kremiča.
sad neznam dali je on reklamirao to ako nije njegova greška a ako je a kucelj to nije ispravio greda od njega.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju