Općenito > Generalno o skuterima

Serdarević exhaust za skutere na popustu

<< < (4/5) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
Meni tu nesto smrdi. Necu da baksuziram, ali odjednom je covek postoa "svetski brend" i auspusi se masovno prodaju.. Imam osecaj ko da ce nesto katastrofa da se desi, jer sve sto je lepo kratko traje, pa ce posle biti drz nedaj... Daj boze da gresim

mrcina:
daj bože da grešiš.

čuo se sa serdarovićem spulja bu sutra na skuteru ali pošto radim tek ču je preuzeti naveče oko 20 časova.

u razgovoru mi je rekao da su secirali spulju i da je bio feler u nekoj traci kojom vežu ili lijepe vunu, da je ona došla tamo gdje nije smjela sa unutarnje strane,pa kad je izgorila da je onda krenuo ršum u auspuhu.

znači zajeb u proizvodnji.koji bi to proizvođač izjavio.

opet kažem desi se, a ako se desi, red je priznati i za to pokupiti priznanje, krenuti dalje od mjesta gdje se desila greška.

popraviti grešku, te pripaziti da se to ne desi opet.

pozdrav.

black-rox:
Evo prijatelj me tlačio danima da mu prodam motor,dobival sam za njega 28000kn,ali nisam htio prodat i rekal mu nać drugoga,tako da sutra ako ne bude kiše i bude scoot ok kupuje se derbi gp1 250 i sljedeći tjedan se naručuje serdarević :icon_thumright:

Evo ja odvozio sa svojim u šutu 260km prosječna brzina je bila 100,110kmh na nekim dijelovima i 135kmh,auspuh je i dalje iste boje :icon_thumright:

black-rox:
Derbi kupljen,auspuh stiže krajem tjedna :frajer: :hello:

jetforce 24:
pozz svima.
zanima me dali taj aspuh može se stavit na skutere od 50 ccm ili je samo za malo veće :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju