Općenito > Propisi

porez kod prodaje generic xor125????????

<< < (3/5) > >>

Maestral:

--- Citat: zvonkec_92 - 13 Srpanj, 2012, 10:13:56 ---jebi se, nema ni mog rokya u katalogu pa mi je drolja oderala porez po onom gellyu 150 koji po katalogu kosta 7500kn. j#bo sam joj majku a novi rocky u ducanu je bio 5500kn....kakav je to lopovluk to treba sve streljat

--- Kraj citata ---

Nisi joj trebao jebat majku nego donijeti cjenik na kojem je cijena tog Rockyja.
Oni isto ne znaju kako rpocijeniti i nisu nerazumni ako im na neki nacin dokazes cijenu.
Pjenjenje nikada ne pomaze... :)

zvonkec_92:

--- Citat: Maestral - 13 Srpanj, 2012, 14:01:56 ---Nisi joj trebao jebat majku nego donijeti cjenik na kojem je cijena tog Rockyja.
Oni isto ne znaju kako rpocijeniti i nisu nerazumni ako im na neki nacin dokazes cijenu.
Pjenjenje nikada ne pomaze... :)

--- Kraj citata ---
ma nemres ti budali objasnit,ja i stari smo ju uvjeravali i pokazali joj letak onaj na kojem je taj skuter i cijena...i svejedno plati ja ljepo 384kn...sta kurva nije uzela neki onda drugi jeftiniji skuter nego skuplji...

ivanm:
 ;D ;D ;D jbg tak vam treba kad kupujete čunga lunga skutere..
jasno da ak tvoj model nema a ima u katalogu skuplji ili jeftiniji da će ti naračunati skuplji.. država živi od poreza..
kupite si gilere, tu nema nikakvih zabuna..

jady28de:
mislim bolje mi je 300 platit nego ime "gillera" ili neznam mozda "peugeot"... :laughing9:
to mi je ko yugic i neki polo

Alfistic:
oko 240kn je prijepis za takav motor tog godišta....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju