Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Girlie attack - TockaStunts
zvonkec_92:
a jel se moreš vozit na zadnjem i sa tom maskom a da ti ja skinem prednji disk sa skutera? sviđa mi se
Tocka:
--- Citat: zvonkec_92 - 08 Veljača, 2013, 21:44:59 ---a jel se moreš vozit na zadnjem i sa tom maskom a da ti ja skinem prednji disk sa skutera? sviđa mi se
--- Kraj citata ---
Pa ja sam za. XD
Ak to i nejde, može bilo kaj drugo... Jedini bad je kaj on tu i tam ostane bez benzina, pa padne naglo dolje... Al mogli bi nekaj tak složit! :D
walkay:
Svaka cast Tocka, ali pamet u glavu, pazi, jednom se zivi! :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
--- Citat: walkay - 09 Veljača, 2013, 01:07:21 ---Svaka cast Tocka, ali pamet u glavu, pazi, jednom se zivi! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Upravo zbog toga treba biti lud :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: Maurini-Tuning - 09 Veljača, 2013, 12:28:32 ---
--- Citat: walkay - 09 Veljača, 2013, 01:07:21 ---Svaka cast Tocka, ali pamet u glavu, pazi, jednom se zivi! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Upravo zbog toga treba biti lud :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
takav onda završiš il u ludnici il na vječnim lovištima,to su deca stajl razmišljanja.
zato baš treba razmišljat glavom a ne glavom kroz zid,vozit u skladu sa svojim mogućnostima i u tim granicama.
nie ni ona sjela prvi put na skuter,bacila ga na zadnji (pa malo i bokon u okuku,haha) i zavezala oči.
anemari je adrenalin frik :P
pohvale za vožnju,ideje i naravno volju za skuter,stunt i sve to skupa :headbang:
btw,navlaka je propusna ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju