Tehnički kutak > Tuning skutera

koju centralnu oprugu staviti na piaggio nrg??

<< < (8/9) > >>

Jurich:
Meni je ipak ljubičasta sa tc-om pretvrda (rolice 6,4) pa bi se minja sa nekim sa zelenom malossi ili cu samo maknuti TC i staviti 5,5 rolice

Ceki21:
a da ostavis ljubicastu i tc i olaksal rolice samo i onda probas ?
tj, samo probaj staviti te 5.5, a ako su prelagane vidi sa 5.5 i 6.4 po 3 komada ;)

Jurich:

--- Citat: Ceki21 - 24 Srpanj, 2012, 12:33:24 ---a da ostavis ljubicastu i tc i olaksal rolice samo i onda probas ?
tj, samo probaj staviti te 5.5, a ako su prelagane vidi sa 5.5 i 6.4 po 3 komada ;)

--- Kraj citata ---
Tada bi mi role 5,5 bile lagane, ali razmislja sam da stavim 6,0 i tada bi mi vjerojatno vrtio idealnih 9000 okretaja, ali logički ako mi sa rolicama 6,4 ne moze stisnuti feder do kraja i zbog toga ide 5 km/h sporije onda kako bi bilo tek sa laksim rolicama

Ali i dalje stoji da je start i ubrzanje odlicno, ali vidim da se muci u krajnjoj

ivanm:
Stavi zeleni feder..

Jurich:
Je ivane bija si u pravu, triba san staviti zeleni sa tc a ne ljubičasti, jednostavno sam zaboravia da ga on osjetno otvrdi...
Sad mi se neda kupovati novi centralni (muka dok ga nabavim u ŠI a i zbog para) jer ljubistasti je slican kao i zeleni sa tc
Jedino bi uzea zeleni tako da se neko minja sa mojim ljubicastim (stanje gotovo nov- presao 70 km)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju