Općenito > Generalno o skuterima

derbi gp1 250

<< < (2/3) > >>

cosa_wp:

--- Citat: black-rox - 12 Srpanj, 2012, 11:57:23 ---Kočnice su ajmo reć jedne od gorih ikada na skuterima,ja sam na svome promjenio kočione pumpe stavio od aprilie dorsoduro druge pločice,i opet tjoš nije to sad sljedeći korak diskovi i kliješta :) A snaga jedan i drugi ti idu isto,samo ča ovaj injection manje troši,ali moja preporuka karb verzija jer ovi noviju su znali imat svakakvih glupih problema od propišavanja amortizera do rikavanja lamda sondi,do problema sa centralinama :)

--- Kraj citata ---

vidio sam i gorih  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:

ja bi opet uzeo i.e. jer kakvo je vrijeme došlo s ovim gorivom pravo uzivam u voznji   naravno da nebi bilo svaki cigo svoga konja hvali izaberi sam između karba i i.e.

Pulss:
Mene brine samo ako uzmem i.e posto zivim na otoku ovde ima samo jedna benzinska, i to ina, na kojoj gorivo bas i nije bajno.. pa da ne bude sranja

cosa_wp:

--- Citat: Pulss - 12 Srpanj, 2012, 12:21:42 ---Mene brine samo ako uzmem i.e posto zivim na otoku ovde ima samo jedna benzinska, i to ina, na kojoj gorivo bas i nije bajno.. pa da ne bude sranja

--- Kraj citata ---

nece biti ja tocim od kad sam kupio na ini 95-icu

igor.sb:
taj s ie ide DUPLO losije nego karb

pa to vx pere  ::)

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 12 Srpanj, 2012, 12:28:07 ---taj s ie ide DUPLO losije nego karb

pa to vx pere  ::)

--- Kraj citata ---

evo ceko sam te

jel to sad nije spam imas srece sto si u OS ali nisam siguran da ce te to spasiti po dolasku

usput prijavljen si sebi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju