Općenito > Generalno o skuterima
Runner , Aerox ili SR 50
malagutif10:
Pozz, treba mi VASE misljenje o ova 3 skutera,znaci nikako da se odlucim ,svaki je dobar na svoj nacin.
Uglavnom trebaa mi skuter od kuce do grada,mooooozda nekad malo dalje,nije mi bitno hladjenje,i da se mogu zezat sa njim, na zadnji malo i tako to.
Udobnost i potrosnja mi nisu bitni,od ova 3 skutera vozao sam samo SR50 tako da nema iskustva :dontknow: zato pisite sta je najbolje,mozete preporuciti i skuter koji nije u naslovu , i jos nesto, da je cijena do 1100€
MIKSETA:
znaci imas toliko tema za ista stvar sto na forum mu je dosao do ku*ac
imas search :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: malagutif10 - 08 Srpanj, 2012, 19:41:45 ---Pozz, treba mi VASE misljenje o ova 3 skutera,znaci nikako da se odlucim ,svaki je dobar na svoj nacin.
Uglavnom trebaa mi skuter od kuce do grada,mooooozda nekad malo dalje,nije mi bitno hladjenje,i da se mogu zezat sa njim, na zadnji malo i tako to.
Udobnost i potrosnja mi nisu bitni,od ova 3 skutera vozao sam samo SR50 tako da nema iskustva :dontknow: zato pisite sta je najbolje,mozete preporuciti i skuter koji nije u naslovu , i jos nesto, da je cijena do 1100€
--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo da isprobaš sva 3. Ovakvo pitanje na forumu je opčenito malo riskantno zato jer uvijek izbiju rasprave tipa "svako svog konja hvali...".
X-Thug:
imas ovakvih tema samo u zadnjih misec dana sigurno desetak, ako te zanimaju detalji upises u google skuter i izbaci ti specifikacije, ako te zanima kakvi su na cesti i slicne stvari imas trazilicu na forumu :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: X-Thug - 08 Srpanj, 2012, 21:32:33 ---sva tri imaju istu masinu, i imas ovakvih tema samo u zadnjih misec dana sigurno desetak, ako te zanimaju detalji upises u google skuter i izbaci ti specifikacije, ako te zanima kakvi su na cesti i slicne stvari imas trazilicu na forumu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To nije istina.
Aerox ima minarelli dok Runner ima piaggio. SR ovisi o godištu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju