Općenito > Oprema

Kaciga do 2500kn

<< < (2/5) > >>

Kamba:

--- Citat: michelm123 - 07 Srpanj, 2012, 19:23:04 ---slazem se da treba probati to i ocu ali htio bi da mi navedete kacige koje su "dobre" tako da znam sta da kupim max mogu ici 3000kn ali ne preko

--- Kraj citata ---

...alo pa nevoziš Beverly 500....mpžeš kupit i puno jeftinije kacige koji ti lijepo pašu na glavu...ne znaći ako je skupa da če tebi bit bolja...odi u Novema Novu i tamo češ definitivno nać kacigu za sebe... :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Kamba - 07 Srpanj, 2012, 19:26:12 ---...alo pa nevoziš Beverly 500....mpžeš kupit i puno jeftinije kacige
--- Kraj citata ---

Pusti covjeka nek kupi postenu kacigu. Ne stavlja je na motor nego na glavu. Dao bog da si svi mogu priustit postene kacige.

Tomi_ZG:
Mogao si i napisat od kud si pa bi ti bilo lakše predložit.
A s ovim da ti ne treba kaciga za 3000kn se i ja slažem,rađe kupi neku jeftiniju(ne znači i puno lošiju) i za tu razliku si kupi neke kvalitetne rukavice i bubrežnjak,i još ostane za pun tank,pivu i čevape.

3alfa3:

--- Citat: michelm123 - 07 Srpanj, 2012, 19:23:04 ---max mogu ici 3000kn
--- Kraj citata ---

Ovako...

Trebao bi otici do Sepica i probat neku Schuberthicu, Shoei itd pa nazicat popust da udjes u taj cjenovni rang. Trebalo bi biti izvedivo. Isto tako i u Novema Novu, a vjerojatno postoji jos bar 5 ducana, al se nemrem sjetit.

Uglavnom, ovo su firme koje nesto znace (a i tu sam zaboravio mnoge)

Arrai
Shoei
Schuberth

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Srpanj, 2012, 19:29:11 ---za tu razliku si kupi neke kvalitetne rukavice i bubrežnjak
--- Kraj citata ---

Naravno da nece vozit u kratkim rukavima i halcama u japankama sa Shojkom na glavi i bez rukavica jer to bi bila ludost.
Znaci, osim kacige, kvalitetna obuca, jakna i rukavice minimum, a ako su moto hlace overkill, onda barem neke moto hlace koje su izgledom ko traperice, ali imaju ojacanja tamo gdje treba.

Tada si siguran na motoru, tj. dao si sve od sebe da se kvalitetno zastitis

michelm123:
Iz Šibenika sam tako da ti ducani otpadaju .... bubrežnjak imam od IXS-a  , pa eto predlozi neku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju