Općenito > Oprema

Kaciga do 2500kn

<< < (4/5) > >>

Doomsday:
Kacige su od polikarbonata... I te školjke bolje upijaju snagu udarca od kompozitnih, kod 'normalnih' brzina...

:zubo:

roc:
nolan ili airoh su ti dobre kacige za tu cjenu

ziloryder:
Imas i u piaggia u splitu Neznam tocno koji su proizvodjaci al na kacigi pise LS2 ...... Za 750kn kolko platis kacigu, dobijes prozirni i +Vizir crni ili onaj sivi sjajni ko sta je u shark kaciga, Osobno probao I mogu rec da su kacige super!! Bas ti lijepo lezi, Nez sta kako al ima, neki antibakterijski materijal, I svasta nesto.. Neces pozalit ako produzis do vamo za pogledat

formoz:

--- Citat: ziloryder - 08 Srpanj, 2012, 01:56:06 ---Imas i u piaggia u splitu Neznam tocno koji su proizvodjaci al na kacigi pise LS2 ...... Za 750kn kolko platis kacigu, dobijes prozirni i +Vizir crni ili onaj sivi sjajni ko sta je u shark kaciga, Osobno probao I mogu rec da su kacige super!! Bas ti lijepo lezi, Nez sta kako al ima, neki antibakterijski materijal, I svasta nesto.. Neces pozalit ako produzis do vamo za pogledat

--- Kraj citata ---
ls2 su kod nas 60e i kur*u ne valjaju. znam iz iskustva. a ti za 2500kn kupis dobru kacigu, jaknu i rukavice. kaciga xpeed kosta oko 1000kn a vrijedi puno vise. ixs jakne tekstilne sa svim protektorima isto toliko. i za tih 500 kn rukavice i pojas

kilezg:
ja sam suomy trek dobio za 1500 kn posto je bila stari model .. sasvim pristojna kaciga i totalno zadovoljan  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju