Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini meet Vol.2 >> Slike na 4. str.
marac90:
Haha.. Driftac u sedmom nebu!!! :icon_biggrin: ma,boli vas k... Drifteru kaj je to bilo s gumom?
Tomi_ZG:
Meni je bilo odlično,jedino kaj mi je vjetar ubio krajnju
Tek sad kad sam pogledao 4. sliku vidim koliko mi je ubijena zadnja guma po sredini,bit će zato kaj u zadnje vrijeme često zalegnem :laughing7:
Inače još jednom da se zahvalim Marku na gostoprimstvu,kolačima i pijači,i ponovit ćemo to definitivno opet i uskoro,đir do Bistrice je baš ok i nije daleko
A Drifteru je izbilo jaje na gumi sa lijeve strane jer je bacao pežolu na koljeno u zavoju
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 15 Srpanj, 2012, 21:11:44 ---
--- Kraj citata ---
Ovo "parkiralište" mi je od nekud poznato :icon_biggrin:
Ivan_drifter:
i ti bi bio u sedmom nebu da nakon cijelog dana stavis cevose u usta,
guma je dobila jaje
hvala luka_B na prodanoj ok gumi!!,
stigo ziv i zdrav doma i da da obavijestim da sam izgubio usi od ovog BAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SFA S GEY TEAM NALJOM NA SEXY FARU,
i da dobijem zalegnutog runera s vjetrom koji jebe krajnju ubiti bio je lom i smijeh, zahvala marku na gostoprimstvu i jebenim kolacima, cugi u litrama i preopicenim starcima; a
VI OSTALI SAMO ZALITE I IGRAJTE SE METEROLOGA, DA VAM NEBI SKUT ZACVIKO AKO IZADETE IZ KVARTA,
Ivan_drifter:
STETA nevidi se moj novi urber sexy privjesak , koji sam morao dat suhom jer bi mi krv popio o tome kako zeli da mu dam privjesak, koji sam zaradio od tete koja nosi sokice jer sam znao dobru cugu izabrati:) haahhaha
e da
suhy kak ide???
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAA,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju