Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini meet Vol.2 >> Slike na 4. str.

<< < (3/19) > >>

Biker686:

--- Citat: marko_AeRoX - 11 Srpanj, 2012, 05:37:19 ---Imam. Slobodno se javis tu i tam... :D

--- Kraj citata ---

zagorec ne kakaj  8)  seti se kolko sam te puta zvao pa sam dobil odjeb  :3some:

marko_AeRoX:

--- Citat: Biker686 - 11 Srpanj, 2012, 23:09:08 ---zagorec ne kakaj  8)  seti se kolko sam te puta zvao pa sam dobil odjeb  :3some:

--- Kraj citata ---

Ne laprdaj.  :icon_tongue: Znas i sam da sam u vz dok traju predavanja na faksu  :icon_tongue:

Biker686:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Srpanj, 2012, 08:08:42 ---Ne laprdaj.  :icon_tongue: Znas i sam da sam u vz dok traju predavanja na faksu  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

a je ti varazdin daleko  :nono: lijepo se javis, pozoves na kavu i eto nas par  :binkybaby: upoznas nas s curom i njenim frendicama i spojimo ugodno s korisnim  :toothy9: ne vidim problem nikakav u kombinaciji.

marko_AeRoX:

--- Citat: Biker686 - 12 Srpanj, 2012, 19:51:44 ---a je ti varazdin daleko  :nono: lijepo se javis, pozoves na kavu i eto nas par  :binkybaby: upoznas nas s curom i njenim frendicama i spojimo ugodno s korisnim  :toothy9: ne vidim problem nikakav u kombinaciji.

--- Kraj citata ---

Haha  :toothy9:

Znači za vikend nas ima barem 10? U subotu bude konačan dogovor...

Biker686:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Srpanj, 2012, 20:58:50 ---Haha  :toothy9:

Znači za vikend nas ima barem 10? U subotu bude konačan dogovor...

--- Kraj citata ---

bit ce nas. al naravno znas za onu mogucnost 1000 glava a ni glasa cuti nije   :icon_biggrin:  

samo ti vidi sa ovim zagorcima efzom i jos nekim ak imas broj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju