Tehnički kutak > Tuning skutera

vilice

<< < (3/4) > >>

charnel:
ako neko zna vise o ovim vilicama nek slobodno napise , vjerujem da ima ljudi koje zanima. hvala

hac:

--- Citat: charnel - 14 Svibanj, 2008, 22:08:45 ---@ mr.j, hac
znate mozda koja je cijena u servisu otprilike za sredit te vilice?

--- Kraj citata ---

a neznam,nazovi u servis i pitaj

Benjamin:
U tim vilicama je mast...to je nesot najgluplje kaj su mogli izmisliti i metnuti na piaggio motor..to je jedan od razloga zas sam ja metnuo od vxr vilice...

Rastavljaju ti se na lsjedeci nacin...imas s donje strane vilice tam di ti prolazi osovina od felge...rupu u kojoj je imbus seraf..kad njega odserafis onda bi se trebale dat vilice rastavit....

sad neznam kak ce bit kod tebe..jel su zacvikale kad se ne pomicu...tak su i moje prve bile su spigane i ostale bez masti i zacvikale su...pa sma metnuo od runnera druge..i tam su semerinzi popustili...ali te rade jos pa sam skinuo trebalo bi sloziti semeringe i mast metnuti da ne zacvikaju...

hac:

--- Citat: ---Rastavljaju ti se na lsjedeci nacin...imas s donje strane vilice tam di ti prolazi osovina od felge...rupu u kojoj je imbus seraf..kad njega odserafis onda bi se trebale dat vilice rastavit....
--- Kraj citata ---

s tim imbusom samo možeš skinut donji dio štapa,onaj uluminijski kroz koji ide osovina,bez vađenja zegera na kraku ne idu štapovi dolje

Benjamin:
to sma zaboravio napisati..danvo sma to radio...ali to po logici se da skuziti da nemres rastaviti ak zeger ne maknes...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju