Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (18/141) > >>

Josip:

--- Citat: R@kija - 29 Srpanj, 2012, 04:43:38 ---
--- Citat: Marekk - 29 Srpanj, 2012, 02:38:30 ---
--- Citat: R@kija - 28 Srpanj, 2012, 20:12:06 ---ljepa je srka!!  :icon_thumright:

jesi vozio kad runnera novog?

--- Kraj citata ---

Nisam, no nije mi niti lijep, preogroman je za 50cc pa nisam ni imao želje kupiti. Zašto? Ti jesi SRku, koji je "bolji"?

--- Kraj citata ---

dvoumim se izmedu runnera i srke,nisam vozio srku a sa runnerom sam prezadovoljan pa pitam ,al morat cu probat jbg

--- Kraj citata ---

meni je osobno puno ljepse vozit novog sr-a nego runnera ili nrg-a, mada to je opet stvar ukusa..... :icon_thumright:

btw, opet gledas neko 50 kubicno dvokotacko prometalo? :icon_biggrin:

Miki-speedy:

--- Citat: Josip - 29 Srpanj, 2012, 13:49:01 ---
--- Citat: R@kija - 29 Srpanj, 2012, 04:43:38 ---
--- Citat: Marekk - 29 Srpanj, 2012, 02:38:30 ---
--- Citat: R@kija - 28 Srpanj, 2012, 20:12:06 ---ljepa je srka!!  :icon_thumright:

jesi vozio kad runnera novog?

--- Kraj citata ---

Nisam, no nije mi niti lijep, preogroman je za 50cc pa nisam ni imao želje kupiti. Zašto? Ti jesi SRku, koji je "bolji"?

--- Kraj citata ---
Srka je puno ispred,nekako ljepsi je osjecaj vozit je,bolje kocnice,stabilnost
dvoumim se izmedu runnera i srke,nisam vozio srku a sa runnerom sam prezadovoljan pa pitam ,al morat cu probat jbg

--- Kraj citata ---

meni je osobno puno ljepse vozit novog sr-a nego runnera ili nrg-a, mada to je opet stvar ukusa..... :icon_thumright:

btw, opet gledas neko 50 kubicno dvokotacko prometalo? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

giannelli:
sra sam vozio 3 goine dok ga nisam prodao, i udoban je najvise radi vilica, visoko se sjedi kao na runneru, ali runner 50 pusi tu radi vilica koje lupaju i kad su zdrave.

osobno svaki skuter koji ima uzu gumu naprijed je po meni bolji za vozit od sra. ali uzitak je puno veci na sru zbog polozaja volana i mekanih rucica,  nego na runner i nrgu. znam jer sma imao do nedavno nrg-a, a runner je udobnij za sjedit, njega imam prilike vozit na poslu. ugl sr je tu ispred.

Marekk:
bi se dobilo kaj na srki s prednjom 120 gumom? Ja sam sebi stavil straga 140 i niš se neosijeti po pitanju vozljivosti, jedino ljepše izgleda i veča maximalna za koji kmh :headbang:

igor.sb:
na koju foru si sa sirom gumom dobijo vise krajnje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju