Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (132/141) > >>

Marekk:
Nema toga kod nas za uzet, kak ni cilindra ni radilice ni usisa ni tog CIF seta, zato je sve u kompletu. nemam pojma kolko su lageri.

Drnda:
u cemu je problem sa crnim kok semerinzma, nikad ali bas nikad nisam imao problema s njima... crne i smedje uvijek koristim, i izleti tipa nakon jako duzeg stajanja ( pola godine ili vise bez paljenja, ili nakon par godina, tj ne izleti nego krene sliniti na njemu)

steeef:
u principu nisu kok losi ko neko no name za 6 i pol kn kaj se prodaju..al u usporedbi sa cortecom su nula.
izlete oni i kod normalnog koristenja skutera,imal sam takav slucaj prije 2 mj..sa cortecom to nisam nikad dozivel..
da mi ih neko da djabe nebi ih stavil na skuterom ni sebi ni nikom drugom..

Drnda:
nisam imao problema ni na jednome, ali znam da su viton puno kvalitetniji... proslinio mi je samo kad su mi se proculi lezaji, a to je ocito bilo povezano sa pretjeranim grijanjem na lezaju...

Marekk:
crvena SR Replica kuja - plava TP Limited Duja  ;D ;D

Nisam imal nikad problema s KOK ni SKF ni Corteco semerinzima, nikad ih nije izabacilo
grale, oko 25E su ovi CIF setovi inače. Sad sam ptao čovjeka. ja uzeo sve u kompletu pa nisam znao zasebne cijene.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju