Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
--- Citat: 2mario2 - 24 Srpanj, 2013, 22:16:34 ---ne ne... nema vožnje bez dozvole vlasnika... :nono: :icon_tongue:
slabo si ubijal moju zvijer kad nisam ćul preveč... ja kad idem čuje me se od mene do Bedexa (ili obrnuto)... :toothy3:
--- Kraj citata ---
To samo da malo podkurim, kaj bi ganjal, normlano sam se peljal, ipak malo bolje nek Joža ;D
--- Citat: pitaNS - 25 Srpanj, 2013, 00:12:20 ---ti kako si krenuo na kraju ćeš opet doći do setupa koji si imao :)
prelepo izgleda c16
--- Kraj citata ---
Bome da ;D Ali ipak ne, mislio sam da bude R dosta, ali to mi je nekak ipak auspuh prepitom, nije zabavan opće na kitu, nema okretaja, a dalje od ovoga neidem, jer ja skut vozljiv i po gradu, nije prebučan, kuplung normlano odvaja, ne zacukiva, jedino kaj s ebude mijenjalo možda to je Replica 70cc
--- Citat: tibor21 - 25 Srpanj, 2013, 10:53:02 ---sviđa mi se taj spuh izgleda kao neka zmijica :)
--- Kraj citata ---
ako ponovno naletim negde na nju ko prošli put ;D ;D
grana ko u pitona :icon_biggrin:
Marekk:
Ajde da malo i svoju drugu, zabavniju 2stroke makinu stavim u temu ;D
2mario2:
je da ti je Aprilia mrak, ali mene više privlači ova plava zvijer... :notworthy:
Marekk:
--- Citat: 2mario2 - 30 Srpanj, 2013, 21:40:39 ---je da ti je Aprilia mrak, ali mene više privlači ova plava zvijer... :notworthy:
--- Kraj citata ---
E to je zvijer, ovo je da po kruh i mlijeko ujutro ;D
Danas dovršio, ja prezadovoljan :notworthy:
zrakoplovac:
To vec da :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju