Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (117/141) > >>

Sonny br.11:

--- Citat: marko_AeRoX - 20 Srpanj, 2013, 08:03:20 ---
--- Citat: Marekk - 20 Srpanj, 2013, 02:10:43 ---Upravo je stigla bebica, prije koju minutu doma, tek razmontirana  :jerk: :jerk: :icon_tongue:

Sutra skinuti blokade obje iz njega i gas.
A možda i ovu razliku u cijeni koja mi je ostala od Yas R, + nešto nadoplatim pa kupim Replica 70 cilindar

I sad napokon imam race nalja style Kevlar prigušivać, a ne onaj socijala alu kak je bilo na R

btw. i Malloossi  ;D double red sponge dobio gratis, ulovio trgovca na tašte  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Perverzija... Sad te bumo i mi tu na bistrici čuli kad se buš vozil po bedexu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
koj sad ne opet glasan????

Marekk:

--- Citat: marko_AeRoX - 20 Srpanj, 2013, 08:03:20 ---Perverzija... Sad te bumo i mi tu na bistrici čuli kad se buš vozil po bedexu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
nema straha, nije glasniji pono ud Ra. Nije drečav zvuk ko na ZXu, a i sve je podnošljivo dok imaš airbox na skuteru a ne glivu (kak je prije bilo)

--- Citat: ivanm - 20 Srpanj, 2013, 09:46:54 ---taj tanki sloj kevlara bu ti se oljuštil pa buš opet imal socijala alu look :toothy11:

--- Kraj citata ---
Znam, zato sam i napisal race nalja style kevlar. imam već kupca za ovaj top, možda si uzmem Black edition, onaj pravi karbonski

--- Citat: Grale - 20 Srpanj, 2013, 09:26:06 ---Pa kolko si ti platil tog c16 ako ti je ostalo još para od prodaje r-a?!

--- Kraj citata ---
A kaj misliš da bi išel prodavat Ra a da nisam ovo našel kupil smiješno jeftino, i to me došlo dost jeftinije nego kaj sam rabljenog Ra prodal  :glasses9:

Marekk:
Blokade skinute, (i u topu), sad može Streetrace dati 101% od sebe  ;D ;D

Komadi pleha a čovjeka čine tako sretnim i nestrpljivim  :notworthy: :notworthy:

Malossi Double red sponge, to ko da na malossi spužvu iza dodaš još polini, ova sad za razliku od obične red sponge čak i nešto filtrira

Cone pipe, ajme što je zgodan  :o :o

misica, nikako je se nagledat, ovak kevlar žuto zeleni joj baš super pristaje  :binkybaby: :frajer:

Skoro pa uštelan, sad tek vidim kolko se dušio s onim Yas R auspuhom, sad se preporodil motor

Dox:
A kaj sam ja rekel da je kevlar najljepsi , s gumom na selni topa jos vise  :icon_thumright:
predobro izgleda a i skuter je sad puno ljepsi , naljepi jos i nalju na njega  :)

nomad:
jbg. sad bi ja c16   :(

de neki video da vidimo kako se dernja to... uvijek mi se cinio glasan taj spuh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju